Studenten Bedrijfskunde in actie voor Stichting Droomdag

Meerdere studenten van de opleiding Bedrijfskunde zetten zich in om geld in te zamelen voor Stichting Droomdag.
Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is én het jongste kind onder de 16 jaar is.

Wat is een droomdag
Een Droomdag is een dag die volledig verzorgd wordt voor het gezin, afgestemd op de wensen en dromen van ieder gezinslid en waarbij rekening gehouden wordt met de fysieke mogelijkheden van de zieke ouder.

Een dag waarbij de dagelijkse zorgen, angsten en onzekerheden even naar de achtergrond verschuiven. Een dag waar het gezin naar uit kan kijken. Een dag die bol staat van het SAMEN onbezorgd plezier beleven. Een dag die volledig wordt vastgelegd in beeld en geluid. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen wat een waardevolle herinnering dat vormt voor de gezinnen. Niet alleen aan een prachtige dag, maar bovenal ook aan hun zieke ouder.

Grote betrokkenheid studenten
De studenten Bedrijfskunde zetten zich met verschillende activiteiten in voor Stichting Droomdag. Met zijn allen willen ze ervoor zorgen dat er 1000,- binnenkomt, zodat er minstens 1 droomdag-wens vervuld kan worden. De studenten zijn vooral gemotiveerd om voor dit goede doel hun best te doen, omdat ze zich heel goed kunnen voorstellen hoe het is als 1 van de ouders ongeneeslijk ziek is. Zij gunnen een gezin een onvergetelijke droomdag!

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.