Studentambassadeurs actief op pad

Lage Waard in Papendrecht
De studentambassadeurs waren op 10 maart aanwezig op de Lage waard in Papendrecht voor 150 vierdejaars mavo leerlingen en hun ouders. Ambassadeurs van allerlei leerrichtingen hebben gesprekken gevoerd met de leerlingen over het Da Vinci College en hun opleiding. De ouders van de leerlingen konden ondertussen terecht bij een loopbaanadviseur van Da Vinci College. Hij nam de ouders mee in 'wat er allemaal komt kijken' bij het maken van een goede studiekeuze van hun kind. 

Develstein in Zwijndrecht
Op 14 maart waren we ruim vertegenwoordigd op de voorlichtingsavond op het Develstein College in Zwijndrecht. Daar hebben docenten samen met hun studenten (veelal oud studenten van Develstein) voorlichting gegeven aan ouders en leerlingen van de derde klas mavo.

Mavo Stek in Dordrecht
Op 15 maart hebben onze ambassadeurs samen met ambassadeurs van mbo Wellant een hele dag gesprekken gevoerd en het spel 'over de streep' gespeeld met 6 klassen tweede en derde jaars leerlingen van Mavo Stek. Voor de leerlingen van Mavo Stek is dit een van de projecten in hun LOB-week.

Op 17 maart in de avond  sluiten vier studenten van gezondheidszorg (allen ex leerlingen van Mavo Stek) de LOB-week af door aanwezig te zijn in een Da Vinci Standje en vragen te beantwoorden van de ouders van de leerlingen.

Bel ons Mail ons