Stem op Melanie Zanen uitblinker 2016 2017

Melanie is een jonge en gedreven student en wil graag een bijdrage leveren aan een goede gezondheidszorg. Zoals Melanie zegt: ‘One simple thing can change the world’. Stem op Melanie, zodat deze uitblinker een plek in de top 10 bemachtigt. Tot en met 9 november kan er worden gestemd op ditismbo.nl. Uit de 10 Uitblinkers met de meeste stemmen kiest een professionele vakjury de top drie. Deze top drie presenteert zich op 24 november tijdens het Uitblinkersgala.

Stemmen ophalen
Deze student verpleegkunde uit Alblasserdam durft uit te blinken in haar beroep en is daarin fanatiek. Afgelopen mei heeft zij de interne uitblinker verkiezing van het Da Vinci College gewonnen. Zij vertegenwoordigt nu de school in de landelijke verkiezing. Melanie: “Een spannende en drukke periode. Naast mijn stage in het Albert Schweitzer ziekenhuis op de kraamafdeling ben ik veel bezig met het ophalen van stemmen door mijn verhaal te vertellen, onder het motto ‘One simple thing can change the world’.”

Een bijdrage leveren aan een goede gezondheidszorg
Tijdens haar stage in Spanje en Kameroen heeft Melanie laten zien dat ze creatief en vakkundig omgaat met de standaard werkwijze van het land. Daarbij ging ze altijd op zoek naar verbetering van het medisch handelen. Een ernstig ziek jongetje hield haar een spiegel voor. Melanie: "In zijn lachende ogen las ik de betekenis van ‘One simple thing can change the world’, ik wil kinderverpleegkundige worden en een bijdrage leveren aan een goede gezondheidszorg voor iedereen". Een goede gezondheidszorg is een mensenrecht en daar wil Melanie een bijdrage aan leveren door een goede verpleegkundige aan het bed te zijn, maar ook mee te werken aan innovatie van de zorg. Haar mbo opleiding verpleegkunde is de springplank naar haar verdere persoonlijke ontwikkeling en haar bijdrage aan een betere wereld met erkenning voor de allround skills van een verpleegkundige.

Ga naar www.ditismbo.nl/uitblinkers/2016/melanie-zanen, lees haar hele verhaal en stem!

Wat zijn Uitblinkers?
Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. We kijken verder dan het halen van hoge cijfers. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen Uitblinker die zij nomineren voor de landelijke verkiezing. De winnaar is een jaar lang Landelijke Uitblinker mbo. Dit betekent dat hij of zij in dit jaar een aantal keer het beroepsonderwijs vertegenwoordigt. Daarnaast ontvangt de winnaar een speciale award en een geldprijs van €2500,-. Dit bedrag mag hij of zij uitgeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Bel ons Mail ons