Stage lopen bij het Da Vinci College

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Stagiair docent Wiskunde  Stagiair docent Nederlands 

Stagiair docent Zorg & Welzijn  Stagiair Social Work (3e jaars, hbo-niveau) 

Onderwijsstage

Ben je op zoek naar een stageplaats als docent of in een onderwijsondersteunende functie? Bekijk hier welke stagiaires we momenteel zoeken. Als we tijdens jouw stage in jou een toptalent zien, bieden we je na je studie direct een werkervaringsplaats aan. Zodra er een echte vacature ontstaat, kun je vervolgens met voorrang solliciteren.

Stage lopen op een andere afdeling

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze student en zoek je een stageplaats? Ben je ervan overtuigd dat het Da Vinci College geknipt is voor het invullen van jouw stage? Stuur dan via onderstaand formulier een motivatiebrief en CV en dan hoor je snel van ons!

 

Aanmeldformulier

Don't fill in this field:
  • Maximaal 3MB

  • Maximaal 3MB

  • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaring.Privacyverklaring Da Vinci College
    Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.