Stage in het buitenland

Je leert ontzettend veel van stage lopen in het buitenland. Je doet werkervaring op in een andere omgeving, met andere regels en onder andere omstandigheden. Je leert nieuwe mensen kennen en breidt je netwerk uit. Natuurlijk verbeter je ook je taalvaardigheid en ontdek je de cultuur van het andere land. Je leert je aan te passen aan een andere (werk)omgeving en je traint daarmee jouw flexibiliteit. Werkgevers vinden het vaak een plus als je een buitenlandstage hebt gedaan. Je kunt stage lopen in het buitenland, als je één stage in Nederland hebt afgerond.

Vele mogelijkheden voor stages

Er zijn vele mogelijkheden voor een stage in het buitenland. Wij zetten een aantal landen voor je op een rijtje:

  • Spanje: bijvoorbeeld bij een school, kinderdagverblijf, ziekenhuis, dokterspraktijk, tandartspraktijk, verpleeghuis of gehandicapteninstelling.
  • Duitsland: in een ziekenhuis.
  • Kameroen: op een school, in een weeshuis, gehandicapteninstelling, ziekenhuis.
  • Suriname: op een school, in een revalidatiekliniek, ziekenhuis.
  • Finland: bij een apotheek, verpleeghuis, school.
Da Vinci Worldwide helpt je

Da Vinci Worldwide regelt voor studenten van het Da Vinci College een stage in het buitenland. Zij weten precies wat je nodig hebt om in een internationale omgeving stage te lopen en helpen je met alle administratieve en financiële zaken. Uiteraard beschikken ze over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk.

Lees meer over stage lopen in het buitenland en Da Vinci Worldwide