Social media tools vanuit iDavinci

De workshops zijn op:
Smore, 27 oktober van 16.00 tot 18.00
Kahoot, 17 november van 16.00 tot 18.00
Weebly, 15 december van 16.00 tot 18.00

Aansprekend onderwijs met social media tools!

Smore 27 oktober van 16.00 tot 18.00
Tijdens deze workshop leer je Smore kennen en doe je ideeën op hoe je Smore kunt inzetten in lessen en opdrachten. Met Smore kan heel eenvoudig een erg professioneel uitziende flyer, uitnodiging of infographic worden gemaakt. Smore kan ook worden gebruikt om presentaties te ondersteunen. In een uitnodiging die je met Smore maakt kun je video's, titels, teksten, illustraties, links, evenementen, een fotogalerij en een bio toevoegen. Van uitnodigingen die je verstuurt kun je zien hoe vaak deze wordt geopend.

Kahoot 17 november van 16.00 tot 18.00
Tijdens deze workshop leer je Kahoot kennen en doe je ideeën op hoe je Kahoot kunt inzetten in lessen en opdrachten. Kahoot is een webtool waarmee heel snel een quiz, een discussie of een peiling kan worden gehouden. Door het spelelement (gamification) worden studenten extra gemotiveerd de vragen juist te beantwoorden. Tijdens de quiz worden de tussenstanden in beeld gebracht en na de quiz kan een totaaloverzicht worden weergegeven in Excel.

Weebly 15 december van 16.00 tot 18.00
Tijdens deze workshop leer je Weebly kennen en doe je ideeën op hoe je Weebly kunt inzetten in lessen en opdrachten. Met Weebly kan eenvoudig een ‘drag & drop’ website gebouwd worden door studenten of docenten. Er kan ook samengewerkt worden aan één site. Je kunt studenten hun eigen site laten maken als portfolio of het als een eindverslag in te zetten voor een project. Weebly is ideaal om afstandsleren mogelijk te maken, de site is immers altijd en overal beschikbaar.

Schrijf je voor één of meerdere workshops in via connessione.academiemanager.nl, of via mseepers@davinci.nl