Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. 19 opleidingen van het Da Vinci College doen mee aan de voorrondes. Wie haalt de finale en wordt de beste in zijn of haar vakgebied?

Van voorronde tot finale

Van voorronde tot finale

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. De selectie voor Skills Heroes start met voorrondes op de eigen school. De vakdocenten hebben tijdens de voorrondes op het Da Vinci College sterke en enthousiaste studenten geselecteerd. Deze voorrondes vinden tot 1 november plaats. Vervolgens zijn van november tot en met februari voor een gedeelte van de opleidingen in heel Nederland kwalificatiewedstrijden. Hier nemen de studenten van het Da Vinci College het op tegen studenten van andere ROC’s. Voor de overige opleidingen vindt de kwalificatiewedstrijd plaats voorafgaande aan de nationale finale in maart. De Skill Heroes finales vinden dit jaar plaats in de provincie Overijssel.

Voorrondes Skills Heroes

Voorrondes Skills Heroes

Tot 1 november 2017 worden er voorrondes georganiseerd. Tijdens deze voorrondes voeren studenten opdrachten uit die worden beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaars van de voorrondes gaan door naar de kwalificatiewedstrijden. Benieuwd naar de opdrachten en wedstrijden? Bekijk de video’s!

Kwalificatiewedstrijden Skills Heroes

Kwalificatiewedstrijden Skills Heroes

Van november 2017 tot en met februari 2018 worden er door het hele land kwalificatiewedstrijden georganiseerd voor de opleidingen Kok, ICT Beheer, Kapper, Schoonheidsspecialist, Directiesecretaresse, Verpleegkunde, Verzorgende IG, Verkoopspecialist en Financieel administratief medewerker. Voor de tien andere opleidingen die mee doen met Skills Heroes vinden de kwalificatiewedstrijden in maart plaats in Overijsel. De beste studenten mogen vervolgens deelnemen aan de finales in maart.

Beelden kwalificatiewedstrijden

Bel ons Mail ons