Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Elf opleidingen van het Da Vinci College doen mee aan de kwalificatiewedstrijden. Wie haalt de finale en wordt de beste in zijn of haar vakgebied?

Van voorronde tot finale

Van voorronde tot finale

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. De selectie voor Skills Heroes start met voorrondes op de eigen school. De vakdocenten hebben tijdens de voorrondes op het Da Vinci College sterke en enthousiaste studenten geselecteerd. Samen hebben zij zich voorbereid op de kwalificatiewedstrijden. De kwalificatiewedstrijden waren van november 2016 tot en met februari 2017. Het Da Vinci College deed mee met de volgende opleidingen: Grafisch vormgever, ICT-BeheerRestauratie Timmerman, Meubelmaker, Schilder, Kapper, Kok, Schoonheidsspecialiste, Tandartsassistent, Verpleegkunde en Verzorgende

Vijf Da Vinci-studenten vallen in de prijzen!

Vijf Da Vinci-studenten vallen in de prijzen!

Laatste nieuws

Van 16 tot en met 18 maart waren de nationale Skills Heroes finales in de RAI Amsterdam. Cagla Hakkan van de opleiding Tandartsassistent van het Da Vinci College behaalde de eerste plaats! Vier andere finalisten vielen ook in de prijzen. Rutger van Antwerpen van de opleiding Schilder ontving de zilveren medaille. Jeroen Bestebreur (Schilder), Tugce Yildirim (Tandartsassistent) en Kimberley van Oudheusden (Kapper) mochten de bronzen medailles in ontvangst nemen. Jannick Schouten van de opleiding Restauratie Timmerman eindigde op de vierde plek. De studenten werden drie dagen lang door familie, docenten, werkgevers en medestudenten aangemoedigd in de RAI Amsterdam. Het Da Vinci College is ontzettend trots op deze toppers!

Oefenen voor vakwedstrijden

Oefenen voor vakwedstrijden

In januari vonden voor een aantal opleidingen hun Skills Heroes kwalificatiewedstrijden plaats. De studenten van de koksopleiding hebben voor hun wedstrijd geoefend in de keuken van het Dordtse toprestaurant DeliCees. Ze deden ervaring op in een andere keuken dan op school en kregen tips van de chef en sous-chef van het restaurant.

In het nieuws

In het nieuws

Oefenen in toprestaurant DeliCees

Bel ons Mail ons