Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden speciaal voor mbo’ers. Ruim twintig opleidingen van het Da Vinci College doen mee aan de kwalificatiewedstrijden. Het is steeds weer spannend: wie haalt de finale en is het beste in zijn of haar vakgebied?

Van voorronde tot finale

Van voorronde tot finale

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. De selectie voor Skills Heroes start met voorrondes op de eigen school. De vakdocenten selecteren tijdens de voorrondes op het Da Vinci College sterke en enthousiaste studenten. Vervolgens nemen de studenten van het Da Vinci College het tijdens de kwalificatiewedstrijden op tegen studenten van andere ROC’s. De beste studenten van Nederland strijden tegen elkaar in de Skills Heroes (halve) finales in maart 2019.

Skills heroes 2018 - 2019

Skills heroes 2018 - 2019

15 Studenten van het Da Vinci College doen dit schooljaar mee met de (halve) finales van Skills Heroes. Van Verpleegkunde tot CNC Frezen en van Beveiliging tot Tandartsassistent. De studenten hebben tijdens de voorrondes en kwalificatiewedstrijden beter gescoord dan klasgenoten en studenten van andere ROC’s en mogen daarom in maart deelnemen aan de (halve) finales. Binnenkort stellen we de studenten aan je voor.  

Skills Heroes 2017 - 2018

Skills Heroes 2017 - 2018

Tijdens Skills Heroes, vakwedstrijden voor mbo’ers in 2018, hebben Debby Jongbloed (apothekersassistent) en Rutger van Antwerpen (schilder) de gouden medailles in ontvangst mogen nemen. Zij mogen zichzelf nationaal kampioen noemen. Daarnaast gingen Muleyke Karaduman (apothekersassistent) en Henri Schot (juridisch dienstverlener) met de bronzen medailles naar huis.

Euro Skills 2018

Euro Skills 2018

Rutger van Antwerpen, schilderstudent op het Da Vinci College, vertegenwoordigde Nederland in de wedstrijd Schilderen en Decoreren in september 2018 bij Euro Skills in Boedapest. Daar verzamelen jonge vakmensen uit heel Europa zich om tegen elkaar te strijden om de Europese titel ‘beste vakman of vakvrouw’. Rutger is de 9e van Europa geworden. Een prestatie waar het Da Vinci College heel trots op is.

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.