Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden speciaal voor mbo’ers. Ruim twintig opleidingen van het Da Vinci College doen in het studiejaar 2019 - 2020 mee aan de voorrondes op school. Het is steeds weer spannend: wie mag de school vertegenwoordigen bij de kwalificatiewedstrijden en wie haalt de finale en wordt de beste in zijn of haar vakgebied?


Lees meer over Excellentie op het Da Vinci College

Van voorronde tot finale

Van voorronde tot finale

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. De selectie voor Skills Heroes start met voorrondes op de eigen school. De vakdocenten selecteren tijdens de voorrondes op het Da Vinci College sterke en enthousiaste studenten. Vervolgens nemen de studenten van het Da Vinci College het tijdens de kwalificatiewedstrijden op tegen studenten van andere ROC’s. De beste studenten van Nederland strijden tegen elkaar in de Skills Heroes (halve) finales in maart 2020.

Skills heroes 2018 - 2019

Skills heroes 2018 - 2019

13 Studenten van het Da Vinci College deden in het schooljaar 2018 -2019 mee met de (halve) finales van Skills Heroes. Van Verpleegkunde tot CNC Frezen en van Beveiliging tot Tandartsassistent. De studenten hebben tijdens de voorrondes en kwalificatiewedstrijden beter gescoord dan klasgenoten en studenten van andere ROC’s en mochten daarom in maart deelnemen aan de (halve) finales.

Winnaars 2018 -2019

Winnaars 2018 -2019

Max van Zandwijk (CNC draaien) en Emma Renting (grafisch vormgeving) mochten de zilveren medailles in ontvangst nemen. Max: 'Ik heb een zilveren medaille op het NK gehaald! Heel trots op dit resultaat.'  

Euro Skills 2018

Euro Skills 2018

Rutger van Antwerpen, schilderstudent op het Da Vinci College, vertegenwoordigde Nederland in de wedstrijd Schilderen en Decoreren in september 2018 bij Euro Skills in Boedapest. Daar verzamelen jonge vakmensen uit heel Europa zich om tegen elkaar te strijden om de Europese titel ‘beste vakman of vakvrouw’. Rutger is de 9e van Europa geworden. Een prestatie waar het Da Vinci College heel trots op is.

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.