Skills Heroes

ROC Da Vinci College heeft oog voor talent en biedt uitdagend onderwijs aan. Hierdoor kun je tijdens je opleiding meer uit jezelf halen. Dit kan tijdens de lessen, maar ook deelnemen aan wedstrijden is een manier om je grenzen te verleggen. Eén van de vak wedstrijden speciaal voor mbo’ers is ‘Skills Heroes’. In het studiejaar 2020-2021 nemen hier 12 opleidingen van Da Vinci College aan deel.


Lees meer over Excellentie op het Da Vinci College

Skills The Finals 2021
is helaas geannuleerd

De organisatie, WorldSkills Netherlands, heeft dit besluit genomen met als voornaamste reden de aanhoudende onzekerheid rondom Covid-19 en de bijbehorende restricties. Wij zijn heel trots op onze studenten die zich de afgelopen maanden aan het voorbereiden waren op hun vakwedstrijden en ondanks de onzekerheid vastbesloten waren er voor te gaan.

Traject Skills Heroes

Welke studenten deelnemen aan Skills Heroes wordt bepaald tijdens voorrondes, georganiseerd door de opleiding. Tijdens deze voorrondes werken studenten in een wedstrijd aan een opdracht die zowel vak- als persoonlijke skills test. Een jury bepaalt uiteindelijk wie het Da Vinci College gaat vertegenwoordigen tijdens de decentrale finales. Deze vinden in maart plaats op verschillende locaties in Nederland. De studenten nemen het hierin op tegen studenten van andere ROC’s. Ze worden uitgedaagd om op tijd te werken en om te gaan met onvoorziene omstandigheden. Er wordt bepaald wie de beste van Nederland is in zijn of haar vakgebied.

Kandidaten 2020-2021

Kandidaten 2020-2021

Lise Sleeuwenhoek - Boulanger
Carlos de Wind - Kapper
Marina Mesdaq - Schoonheidsspecialist
Ozzy Foppen - Lassen TIG
Roan Voetée - Lassen MAG/BMBE
Pablo van Rossem - CNC- frezen
Bob van der Leenden - Media vormgeven
Marijn van Maastricht - Kok
Isa Rooijakkers - Hotelreceptionist
Rieky Liekendiek - Gastvrouw
Jordi van der Keur - Ondernemer Retail

Bel ons Mail ons