Skills Heroes kwalificatiewedstrijden

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Tien opleidingen van het Da Vinci College doen mee aan de kwalificatiewedstrijden. Van 16 tot en met 18 maart zijn de finales in de RAI Amsterdam. Kimberley (student Kapper), Rutger en Jeroen (studenten Schilderen), Tugce en Cagla (studenten Tandartsassistent) en Jannick (studenten Restauratie Timmerman) strijden in de landelijke finale om de titel Nationaal kampioen in hun vakgebied.  

Oefenen in toprestaurant DeliCees

In januari vonden voor een aantal opleidingen hun Skills Heroes kwalificatiewedstrijden plaats. Deze wedstrijden waren door het hele land, van Zwolle tot Heerlen. De studenten van de koksopleiding hebben voor hun wedstrijd geoefend in de keuken van het Dordtse toprestaurant DeliCees. Ze deden ervaring op in een andere keuken dan op school en kregen tips van de chef en sous-chef van het restaurant. Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie.

 


bron: AD Rivierenland

Skills heroes

Het Da Vinci College gaat voor uitdagend onderwijs. Studenten krijgen volop kansen om het beste uit zichzelf te halen en te laten zien waarom ze goed zijn in hun vakgebied. Dit doen ze onder andere tijdens Skills Heroes vakwedstrijden waar ze werken in een spannende omgeving aan uitdagende opdrachten. Tijdens deze kwalificatiewedstrijden wordt bepaald welke studenten in maart in de nationale finales staan. Zij maken kans om de nationale kampioen te worden in hun vak.

 

Bel ons Mail ons