Skills Heroes

ROC Da Vinci College heeft oog voor talent en biedt uitdagend onderwijs aan. Hierdoor kun je tijdens je opleiding meer uit jezelf halen. Dit kan tijdens de lessen, maar ook deelnemen aan wedstrijden is een manier om je grenzen te verleggen. Eén van de vak wedstrijden speciaal voor mbo’ers is ‘Skills Heroes’. In het studiejaar 2019-2020 nemen hier 19 opleidingen van Da Vinci College aan deel.


Lees meer over Excellentie op het Da Vinci College

Traject Skills Heroes

Welke studenten deelnemen aan Skills Heroes wordt bepaald tijdens voorrondes, georganiseerd door de opleiding. Tijdens deze voorrondes werken studenten in een wedstrijd aan een opdracht die zowel vak- als persoonlijke skills test. Een jury bepaalt uiteindelijk wie het Da Vinci College gaat vertegenwoordigen tijdens de kwalificatiewedstrijden. Deze vinden tussen november 2019 en maart 2020 plaats op verschillende locaties in Nederland. De studenten nemen het hierin op tegen studenten van andere ROC’s. Ze worden uitgedaagd om op tijd te werken en om te gaan met onvoorziene omstandigheden. De winnaars strijden in maart 2020 tegen elkaar tijdens de Skills Heroes finales in Friesland. Hier wordt bepaald wie de beste van Nederland is in zijn of haar vakgebied.

Kandidaten 2019-2020

Kandidaten 2019-2020

19 studenten van onze school nemen dit collegejaar (2019-2020) deel aan de kwalificatiewedstijden.

Winnaars 2018 -2019

Winnaars 2018 -2019

Vorig collegejaar zijn twee studenten van ROC Da Vinci College doorgedrongen tot de finales. Max van Zandwijk (CNC draaien) en Emma Renting (grafisch vormgeving) mochten een zilveren medaille in ontvangst nemen. Max: 'Ik heb een zilveren medaille op het NK gehaald! Heel trots op dit resultaat.'  

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.