Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Bijna 30 opleidingen van het Da Vinci College doen mee aan de kwalificatiewedstrijden. Wie haalt de finale en wordt de beste in zijn of haar vakgebied?

Van voorronde tot finale

Van voorronde tot finale

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. De selectie voor Skills Heroes start met voorrondes op de eigen school. De vakdocenten selecteren tijdens de voorrondes op het Da Vinci College sterke en enthousiaste studenten. Deze voorrondes vinden tot 1 november 2018 plaats. Vervolgens zijn van november tot en met februari voor een gedeelte van de opleidingen in heel Nederland kwalificatiewedstrijden. Hier nemen de studenten van het Da Vinci College het op tegen studenten van andere ROC’s. Voor de overige opleidingen vindt de kwalificatiewedstrijd plaats voorafgaande aan de nationale finale in maart. De Skill Heroes finales vinden in 2019 plaats in RAI Amsterdam.

Skills Heroes 2017 – 2018

Skills Heroes 2017 – 2018

Tijdens Skills Heroes, vakwedstrijden voor mbo’ers in 2018, hebben Debby Jongbloed (apothekersassistent) en Rutger van Antwerpen (schilder) de gouden medailles in ontvangst mogen nemen. Zij mogen zichzelf nationaal kampioen noemen. Daarnaast gingen Muleyke Karaduman (apothekersassistent) en Henri Schot (juridisch dienstverlener) met de bronzen medailles naar huis.

 

 

Bel ons Mail ons