Samen de bpv verbeteren

Mening van de student bepaalt het resultaat
De resultaten van deze enquête worden jaarlijks beoordeeld door MBO in Bedrijf voor de resultaatafhankelijke beloning en omdat het meer inzichten geeft wat betreft verdere verbeteringen in de bpv. Het is dus van groot belang dat zoveel mogelijk studenten de enquête invullen.

Belangrijke rol voor slb’ers
Van 19 t/m 24 mei vindt de eerste meting plaats. Er is centraal afgesproken deze af te nemen tijdens een slb-uur. Reserveer dus vast als slb’er op een van deze dagen een uur voor het afnemen van de enquête. In de week van 15 mei krijg je als slb’er, via je domeinleider, de instructie over het uitzetten van de enquête. Onder de studenten die de enquête  invullen worden 5 waardebonnen van 25 euro verloot!

Sectorgebonden verbeterplannen
Binnen het Da Vinci college heeft elke sector zijn ambities en de gewenste resultaten weergegeven in een sectorgebonden verbeterplan. Elke sector heeft een projectleider die de uitvoering van het verbeterplan bewaakt. Heb je vragen over het verbeterplan bpv van je sector, neem dan contact op met je domeinleider of de projectleider van je sector.

Entree: Marijn Sies
Economie & Ondernemerschap: Monique Koster
Techniek & Media: Peter Duvekot
Zorg & Welzijn: Arco Kroos

Bel ons Mail ons