Rondetafelbijeenkomst 16 februari

Uitnodiging regionale rondetafelbijeenkomst duurzame inzetbaarheid 16 februari 2017 in Dordrecht.

Werken in het mbo is mooi en leuk werk, maar ook zwaar. Wat zorgt ervoor dat jij iedere dag weer fris en gemotiveerd op je werk verschijnt? Waar krijg je energie van en hoe houd je die energie vast?

Op donderdag 16 februari organiseert de Stichting Onderwijsarbeidsmarktfonds MBO (SOM) in samenwerking met het Albeda College en Da Vinci College de regionale rondetafelbijeenkomst ‘Gemotiveerd, Gezond en Professioneel: Nu en in de Toekomst’ in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Inspiratie en invloed
Samen met collega’s uitwerking geven aan de term duurzame inzetbaarheid. Tijdens de bijeenkomst bespreek je met elkaar de dingen die ertoe doen. Jij gaat in gesprek over wat voor jou, jouw team en jouw instelling werkt. Door ieders inspiratie kan je jouw eigen denken over duurzame inzetbaarheid aanscherpen en dat samen verder vertalen naar praktische initiatieven waarmee je zelf, of samen met je team, direct al aan de slag kunt gaan. Bovendien vertaalt de SOM behoeften en initiatieven die uit de bijeenkomst naar voren komen naar adviezen voor de overlegpartners aan de cao-tafel.

Aanmelden
De rondetafelbijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 februari van 16.30 (inloop 16.00 uur) - 20.30 uur in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht (Leerparkpromenade 50, Dordrecht). Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Alle medewerkers van het Albeda College, HMC, ROC West Brabant en het Da Vinci College zijn van harte welkom.

Door actief deel te nemen aan de bijeenkomst maak je gebruik van de invloed die jij zelf kunt uitoefenen. Aanmelden? Stuur een e-mail naar: mseepers@davinci.nl. Het aantal plekken is beperkt, meld je vóór 13 februari aan.


Bekijk het volledige programma.

 

Namens de werkgroep ‘Gemotiveerd, Gezond en Professioneel: Nu en in de Toekomst’,
Dienst HRM en de Ondernemingsraad.

Bel ons Mail ons