Project beeldenstroom- woordenstorm

Het Da Vinci College heeft een eenmalige subsidie ontvangen voor jonge professional en beroepsbeeld; project in het kader van Dordts stedelijk jaarthema beeldenstroom- woordenstorm. We laten met het project zien dat de stad "drijft" op onze jongeren en doen dat op ludieke en creatieve wijze. We werken hierin samen met het onderwijsmuseum.

Tijdens de onderwijsweek kun je met een app een route lopen die leidt langs diverse locaties in de binnenstad van Dordrecht. Deze locaties zijn gekoppeld aan diverse beroepen. Op de locaties is met een QR code een creatieve presentatie te zien van woord en/of beeld van het betreffende beroep. Aan de orde komen vakmanschap uit het verleden, heden en de toekomst. De route start en eindigt in het onderwijsmuseum, waar ook live kennis gemaakt kan worden met studenten van opleidingen ict, techniek, art en design en horeca. De route  is speciaal ontwikkeld voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Scholen kunnen kiezen uit twee verschillende arrangementen: het lopen van de route met start en einde in het museum of een combinatie van de route met museumbezoek en rondleiding door een museumdocent. U ontvangt hiervoor binnenkort een uitnodiging.

 

Bel ons Mail ons