Proefles Technicus Engineering

Hoi! Heb jij interesse in techniek maar weet je nog niet helemaal welke kant je op wilt? Kom dan naar onze proefles Technicus Engineering. Deze middag maak je kennis met de wereld van robotica, smart technology, 3D printing en werktuigbouwkunde. Je gaat lekker zelf aan de slag in de leeromgeving van de Duurzaamheidsfabriek, ontmoet docenten en kunt alle vragen stellen die je hebt.

Meer weten over Technicus Engineering? Klik hier

Wanneer?
Vrijdag 16 april van 12:30 – 15:30 uur

Voor wie?
Omdat we maar beperkt scholieren mogen ontvangen, is deze proefles alleen voor vmbo-eindexamenkandidaten en leerlingen van de HAVO.

Hoe?
De proefles vindt plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Je krijgt instructie in 3D tekenen en gaat daarna zelf aan de slag met het ontwerpen van een LEGO-blokje. Neem je laptop dus mee! Als je klaar bent met het tekenen, ga je 3D printen. Tussendoor spreek je docenten en laten wij je de lesomgeving zien.

Corona-richtlijnen
We mogen tot 30 leerlingen ontvangen op deze locatie. Bij binnenkomst word je begeleid naar het Smartlab. Je draagt een mondkapje en houdt altijd 1,5 meter afstand tot docenten en andere bezoekers.

Toestemming school
Zit je nog op school en valt de proefles binnen jouw schooltijd? Dan kun je met je mentor en/of decaan regelen dat je toestemming krijgt om deze proefles te volgen.

Zien we je bij de proefles?

Don't fill in this field:
  • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaring.Privacyverklaring Da Vinci College
    Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.