Overzicht opleidingen Kansrijk Alblasserdam

Entree opleidingen

Assistent bouwen, wonen en onderhoud
Als assistent bouwen, wonen en onderhoud kun jij alle kanten uit. Ben je gek van bouwen? Wil je iets met milieu? Zou je stratenmaker willen worden? Schilder je graag? Kies dan voor de opleiding Assistent bouwen, wonen en onderhoud.

Assistent dienstverlening en zorg
Werk je graag met mensen? Ben je behulpzaam? Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn? Ben je zorgvuldig en nauwkeurig? Kies dan voor de opleiding Assistent dienstverlening en zorg. 

Assistent installatie- en constructietechniek
Ben je technisch? Werk je graag in een werkplaats of bij klanten? Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn? Kies dan voor de opleiding Assistent installatie- en constructietechniek.

Assistent Logistiek
De wereld van de logistiek staat nooit stil. Een Assistent logistiek is actief en steekt graag de handen uit de mouwen. Wil jij aan de slag bij een groothandel of distributiecentrum? Vind je het leuk om goederen te laden en te lossen en te controleren of dit allemaal goed en op tijd verloopt? Dan is de opleiding Assistent logistiek echt iets voor jou.

Assistent mobiliteit
Gaat jouw hart sneller kloppen van ronkende motoren en blinkende auto’s? Vind je het leuk om te klussen aan voertuigen? Dan is een werkplek bij een autodealer of garage wellicht iets voor jou! Als Assistent mobiliteit word je opgeleid om het beste uit voertuigen te halen.

Assistent verkoop en retail
Wil je werken in een winkel? Of in een magazijn? Ben je nauwkeurig? Houd je van ordenen? Kun je goed met mensen communiceren? Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn? Kies dan voor de opleiding Assistent verkoop en retail.

Interesse?

Inschrijven voor deze opleidingen van Kansrijk Alblasserdam kan uitsluitend via het interesseformulier, niet via het reguliere inschrijfformulier!

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.