Terug naar overzicht

Wijk en Aalburg

Perzikstraat

In Wijk en Aalburg biedt het Da Vinci College, onder andere in samenwerking met het Willem van Oranje College, diverse opleidingen op het gebied van bouw-, metaal- en elektrotechniek aan. Het Da Vinci College in Wijk en Aalburg staat bekend om zijn goede persoonlijke begeleiding en de korte lijntjes tussen docenten en studenten.

Op industrieterrein Veensesteeg bevindt zich de praktijkschool van Tibo-Veen. Hier kunnen techniekstudenten van het Da Vinci College in de praktijk aan de slag met de nieuwste technische apparatuur, waaronder zonnecollectoren.


We bieden ook scholing, trainingen en cursussen aan volwassenen met verschillende achtergronden, opleidingen en niveaus. U kunt bij ons cursussen Inburgeren en Nederlands als tweede taal volgen. Heeft u overdag geen tijd? Nederlandse les wordt ook in de avond gegeven.

Wilt u de Nederlandse taal leren maar heeft u overdag geen tijd? Op de locatie in Wijk en Aalburg wordt iedere donderdagavond de cursus Nederlands als tweede taal gegeven. Wij helpen u (beter) Nederlands leren lezen, schrijven en spreken. Vanaf 1 november 2018 kunt u wekelijks op donderdagavond terecht van 18.30 tot 21.00 uur. De lessen worden gegeven op het niveau 0 tot A2 en u kunt altijd instromen.

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u terecht bij Anja de Jong, adejong@davinci.nl of telefonisch via 06 – 133 000 67.

 

Adres

Perzikstraat 7A
4261 KC Wijk en Aalburg

088-6572219

 

Opleidingen

Op deze locatie kan je 12 opleiding(en) volgen op de volgende gebieden: