Oproep 1: controleer jouw persoonlijke telefoonnummers in de bijgevoegde/gekoppelde lijst

In de eerste helft van 2015 zal de telefoniecentrale vervangen worden.  Dat heeft voor een deel van de gebruikers en telefoonnummers consequenties.

Je persoonlijke nummer zal in de nieuwe telefoniecentrale gekoppeld worden aan je vaste telefoon, laptop en/of je mobiele telefoon.

Een groot deel van ons personeel had al een persoonlijk 088 nummer (088 657 XXXX). Vooral collega’s op de MBW hadden nog geen persoonlijk nummer omdat de telefonie daar anders georganiseerd was. Ook zij krijgen nu een persoonlijk 088 nummer.

Omdat nu een aantal collega’s een vast telefoonnummer met elkaar delen zullen zij een ander persoonlijk nummer toegewezen krijgen. Vorig jaar is er een inventarisatie gehouden mbt telefoonnummers waar veel collegae informatie verstrekt hebben. Deze info hebben we verwerkt in bijgevoegde lijsten. Mocht er desondanks iets niet kloppen dan horen we het graag.

 

We willen je vragen in de lijst te controleren of jouw persoonlijk 088 nummer klopt.  Indien we geen reactie ontvangen gaan we er van uit dat de gegevens in de bijgevoegde lijsten kloppen en zullen de voorgestelde wijzigingen in de nieuwe telefoniecentrale doorgevoerd worden. Je hoeft dus alleen te reageren als er fouten in staan of als je niet in de lijst voorkomt.

Persoonlijke nummerlijst: Persoonlijkenummers.xls

Reacties kun je sturen naar avastenburg@davinci.nl.

Bel ons Mail ons