Opening schooljaar

Het was mooi om te zien dat er door collega’s voor de nodige heerlijke tussendoortjes was gezorgd waar met zichtbaar enthousiasme van genoten  werd. Muzikaal kon ieder aan zijn trekken komen bij de tussentijdse optredens van collega’s, en aan het eind van de middag met hier en daar een echte publieksbijdrage.

Goed om te zien dat “Samen Da Vinci” echt tot uiting kwam in de verschillende activiteiten die bij de start van het schooljaar werden uitgevoerd. Een prachtige manier om de saamhorigheid werkelijk concreet te maken! Onze grote dank gaat uit naar ieder die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan het succes van deze middag!

Graag vragen we nog ieders aandacht voor onze uitblinker Ellemieke de With. Ze heeft veel stemmen binnen gehaald. Belangrijk omdat zij een uitstekende vertegenwoordiger van het Da Vinci College is in de landelijke verkiezing tot mbo ambassadeur. Om haar daar maximaal in te ondersteunen rekenen we er op dat we met ons allen onder het motto “Samen Da Vinci” proberen haar op het podium van de landelijke verkiezing te krijgen. Dat is niet alleen een goede exposure van de opleiding Schoonheidsspecialiste, maar ook uitstekende promotie van het Da Vinci College. Dus als het nog niet gelukt is je stem uit te brengen graag nog even de moeite nemen.

We wensen jullie allen een goede start en een succesvol schooljaar!

Peter Vrancken en Marloes de Vries

Bel ons Mail ons