Open middag Duurzaamheidsfabriek vrijdag 12 juni

De Techniekweek Drechtsteden is een week vol activiteiten voor techniekpromotie en vindt plaats van 8 tot en met 12 juni. Het is een week van samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid om jongeren voor de techniek te winnen en te houden.

Programma
De Duurzaamheidsfabriek is op vrijdag 12 juni van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. Iedere anderhalf uur is er een rondleiding langs de diverse projecten en bedrijven in de fabriek. Studenten vertellen u meer over hun werkzaamheden en projecten. Ook kunt u een kijkje nemen in het LeXlab, een innovatielab met onder andere een aantal 3Dprinters. De rondleidingen starten om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. U bent van harte welkom!

Duurzaamheidsfabriek
De Duurzaamheidsfabriek op het Leerpark in Dordrecht richt samen met het bedrijfsleven duurzaamheidsonderwijs op een vernieuwende manier in. De Duurzaamheidsfabriek richt zich hierbij voornamelijk op de maritieme sector en de energietransitie en voorziet in het leren en werken aan de duurzame technologie van de 21ste eeuw. In de fabriek participeren bedrijven als Siemens, Krohne, HVC, Verkerk Groep, Cablean, Valk Welding en IWZh. Zij geven onderwijs in de praktijk aan een nieuwe generatie technici. Inspiratie, innovatie, duurzaamheid en vakmanschap  dragen bij aan de ontwikkeling van de regio tot een sterke, hightech, CO2 neutrale economie.

Meer informatie
Meer informatie over de open middag op 12 juni en de Duurzaamheidsfabriek op www.duurzaamheidsfabriek.nl
Meer informatie over de Techniekweek Drechtsteden op www.drechtsteden.nl/techniekweek-2015

Bel ons Mail ons