Open Huis MBO Gorinchem op 16 maart

Locaties in Hardinxveld-Giessendam en Wijk en Aalburg ook geopend

Op donderdag 16 maart houdt MBO Gorinchem een open dag van 16.00 tot 21.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met het mbo in Gorinchem. Docenten en studenten van MBO Gorinchem geven antwoord op vragen over opleidingen, kans op werk en stagemogelijkheden in de buurt. Geïnteresseerden kunnen de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door het gebouw. Ook de vestigingen in Wijk en Aalburg en Hardinxveld-Giessendam openen op 16 maart hun deuren. Op deze pagina is meer informatie te vinden over alle activiteiten en het opleidingsaanbod per locatie.

Voor 1 april aanmelden

Wie nog twijfelt of nog niet weet welke studie te kiezen, kan terecht bij één van de loopbaanadviseurs. Zij helpen leerlingen bij het maken van hun opleidingskeuze en zijn tijdens het open huis aanwezig voor een gesprek. Meld je je voor 1 april aan voor een vervolgopleiding, dan weet je zeker dat je op tijd bent. Ook als je nog geen keuze hebt kunnen maken, kun je je al aanmelden. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek met een loopbaanadviseur om samen te kijken welke opleiding het beste bij jou past.

Locatie Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg is het Vakcollege bouw-, metaal- en elektrotechniek gevestigd, in het gebouw van het Willem van Oranje College. Naast mbo-opleidingen in bouw-, metaal- en elektrotechniek kunnen studenten op deze locatie terecht voor opleidingen in zakelijke dienstverlening, administratieve beroepen en retail en logistiek. Bijzonder op deze locatie van het Da Vinci College is dat studenten in hun eigen tempo kunnen studeren en trajecten versneld kunnen afronden.

Bouwcampus in Hardinxveld-Giessendam

De Bouwcampus in Hardinxveld-Giessendam is de plek bij uitstek voor de bouwers van de toekomst. Op deze locatie worden in samenwerking met Bouwmensen de praktijklessen verzorgd, geïnteresseerden kunnen hier kennismaken met alle aspecten van de bouw en een duidelijk beroepsbeeld krijgen.

MBO Gorinchem

Aan het MBO Gorinchem kunnen studenten opleidingen volgen van zowel het Da Vinci College als het Wellantcollege. Samen bieden de scholen een breed scala aan middelbare beroepsopleidingen aan. Kleinschalig onderwijs en leren door te doen, staan centraal.

Kijk voor meer informatie op www.mbo-gorinchem.nl

Bel ons Mail ons