Ont-dek je leer-kracht

Overkomt het je ook wel eens dat de ene les beter verloopt dan de andere? Of dat je de ene dag stevig voor de klas staat, terwijl je op andere momenten wel door de grond kunt zakken? Dat de leerlingen in sommige lessen aan je lippen hangen en in andere lessen over je heen lopen? Hoe komt het dat je jezelf bij de ene klas meer op je gemak voelt dan bij de andere? En dat je bij de ene leerling makkelijker aansluiting vindt dan bij de andere?

Herken je dat ook, dat je op het ene moment kracht of energie ervaart terwijl het op andere momenten voelt alsof je wankelt? Hoe komt het dat je de ene dag het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan en de volgende dag erg twijfelt aan jezelf?

Herken je jezelf in bovenstaande, heb je jezelf wel eens één van bovenstaande vragen gesteld, of heb je het idee dat je meer uit jouw eigen mogelijkheden kunt halen in je werk als docent? Dan is de 3-delige Neuro Linguïstisch Programmeren workshop “Ont-dek je leer-kracht” echt iets voor jou!

NLP heeft de afgelopen decennia miljarden mensen over de hele wereld geholpen hun doelen te bereiken. Geïnteresseerd in een kennismaking met NLP en het ont-dekken van jouw eigen leer-kracht? Schrijf je nu in! De workshops worden gegeven op de volgende woensdagavonden van 16.30 tot 19.30 uur (inclusief broodmaaltijd)

deel 1, dinsdag 4 november
deel 2, dinsdag 11 november
en deel 3, dinsdag 18 november

De workshops worden gehouden op het Leerpark in Marrone, M.022.  Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De workshops worden verzorgd door de ervaren trainers,  Paul van Putten en Marijke de Wilde.

Schrijf je vandaag nog in via connessione.academiemanager.nl,  log in met je 3-letter code en je Mydavinci wachtwoord.

Bel ons Mail ons