online open dag afgelopen

Studiekeuze Maken

Veel jongeren vinden het kiezen van een vervolgopleiding best ingewikkeld. Want waar kun je terecht met jouw diploma? Hoe weet je of een opleiding bij je past en wat zijn je kansen op werk daarna? Lees hieronder onze tips.

'Deze opleiding past helemaal bij mij'

'Deze opleiding past helemaal bij mij'

Marina vond het lastig om een opleiding te kiezen. Inmiddels zit ze helemaal op haar plek. Bekijk hoe Marina haar studiekeuze heeft gemaakt.

Zo leer je

Zo leer je

Eerlijk is eerlijk, naar school ga je om te leren. Zo werkt het bij Da Vinci ook. Maar wat als we dat leren nou nét even wat leuker en aantrekkelijker kunnen maken? Zeker weten dat jij dan gemotiveerd blijft om je diploma te behalen! Op het Da Vinci College leer je door te doen. Daarnaast bieden we jou de juiste begeleiding én geven we jou de kans om het beste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een vakwedstrijd, net als student Rhodé. Bekijk de video!

Ontdek onze hoofdlocaties

Ontdek onze hoofdlocaties

De meeste opleidingen kun je vinden op het Leerpark in Dordrecht en op onze locatie aan de Mollenburgseweg in Gorinchem. Dit zijn onze hoofdlocaties. 

360 view Leerpark Dordrecht

Video Gorinchem

Alle locaties

Alle locaties

Het Leerpark in Dordrecht en de Mollenburgseweg in Gorinchem zijn niet onze enige locaties. We hebben bijvoorbeeld ook opleidingen in  Hardinxveld-Giessendam, Wijk en Aalburg én hebben nog meer leslocatie in Dordrecht.  
 

Hoe werkt het mbo

Hoe werkt het mbo

Waar staan bol en bbl voor, welke niveaus zijn er en wat kun je met je mbo diploma? We vertellen je alles wat je over het mbo moet weten.