Onderwijsassistent of Pedagogisch medewerker worden?

Start in september met je opleiding in de Hoeksche Waard.

In september 2022 start het Da Vinci College de niveau 4 opleidingen Onderwijsassistent en Gespecialiseerd pedagogisch medewerker in de Hoeksche Waard.

Werken en leren in de Hoeksche Waard
Binnen deze opleidingen in de Hoeksche Waard krijg je les van het Da Vinci College en doe je ervaring op in de praktijk bij een organisatie bij jou in de buurt: De Hoeksche School Kinderopvang, Kidspalace, Kivido, Speelokee, CSG De Waard, De Hoeksche School, Actief College, KiddieCare, COKD, Partez, Tante Thea Team, Kibeo, Siemenotje, SDK Kinderopvang, COKD/SWK Groep Kinderopvang, CSG Willem van Oranje, Hoeksch Lyceum of Yuverta Klaaswaal.

De hoofdlocatie van het Da Vinci College is het Leerpark in Dordrecht, maar bij voldoende aanmeldingen voor de opleiding kan Da Vinci de lessen ook in de Hoeksche Waard geven. De leslocatie hiervoor volgt nog. 

Eerst bol, dan bbl
Studenten van de twee opleidingen komen bij elkaar in de klas. Het leertraject is een combinatie van bol en bbl. In de eerste anderhalf jaar bol bestaat een lesweek uit één dag stage en vier dagen school. In de laatste anderhalf jaar, wanneer jij je voldoende hebt ontwikkeld in je beroepshouding, bestaat de mogelijkheid dat je overstapt naar de bbl-opleiding, waarbij je een leerwerkplek hebt in plaats van een stageplek. Je gaat dan nog maar één dag naar school en werkt, afhankelijk van jouw contract, drie of vier dagen per week bij. Hiervoor ontvang je ook een salaris.

Aanmelden
Heb je interesse? Meld je dan aan voor de bol-opleiding Onderwijsassistent of Gespecialiseerd pedagogisch medewerker op Dordrecht Leerpark. Na aanmelding word je gebeld en op basis daarvan in de juiste groep geplaatst.