Nieuws

Studentambassadeurs 29 augustus 2018

Afgelopen maandag opende Zijne Majesteit de Koning het mbo-jaar 2018 -2019. Maaike Buitink, student Marketing & Communicatie en de mbo ambassadeur van het Da Vinci College, was hierbij aanwezig. Maaike vertegenwoordigt het Da Vinci College bij de ‘Landelijk verkiezing ambassadeur mbo 2018’. Tijdens de opening van het mbo jaar werden de 42 deelnemers aan de verkiezing gepresenteerd.
De verkiezing is dit jaar anders opgezet. Tijdens drie challenges worden de kandidaten door een professionele vakjury beoordeeld op vaardigheden die gebaseerd zijn op de 21st century skills. Gelet wordt op de vakkundigheid, oplossend vermogen, maatschappelijke betrokkenheid en communicatieve vaardigheden. Elke challenge kent winnaars, maar er kan slechts één student de landelijke mbo ambassadeur worden. Volg Maaike en de challenges via het YouTube-programma ‘Mbo’ers pakken aan!’.  

Skills heroes vakwedstrijden 4 juli 2018

Vandaag was de derde dag van de nulmeting van het werk van Rutger van Antwerpen. In september gaat hij deelnemen aan de Euro Skills in Budapest. De nulmeting laat zien in hoeverre hij klaar is voor de wedstrijd. Na een korte vakantie, gaat de training door.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.