Nieuws over onze studenten

Onze uitblinker van afgelopen schooljaar staat deze week centraal op de site van ditismbo.

http://www.ditismbo.nl/52weken/elle-mieke-de-with

 Human Capital Day
3 van onze Technologie studenten hebben tijdens Europort - Human Capital Day, de grootste Maritieme Beurs ter wereld hun projecten gepresenteerd. 

Tim Boogert, Jan van Persie en Marcel Jobse hebben alle 3 samengewerkt met bedrijven om hun projecten te realiseren.

Na de presentaties en pitches van de studenten zijn de publieks- en Juryprijs uitgedeeld. De juryprijs hebben zij helaas niet gewonnen maar plaats 1 en 3 van de publieksprijzen hebben ze wel veroverd. Gefeliciteerd jongens! Switchy Pitch genomineerd
Voor de verkiezing van de Zorgbelang Zuid-Holland Duim voor het beste zorginitiatief in Zuid-Holland zijn onze studenten technologie genomineerd met hun project "Switchy Pitch"

Door de Switchy Pitch kunnen kinderen met een ernstige meervoudige handicap actief en zelfstandig deelnemen aan een balspel. In onderstaand filmpje kan je zien hoe dat werkt.https://www.youtube.com/watch?v=u5SToR36_www


 Vakwedstrijden Skills Netherlands
Dit schooljaar doen verschillende opleidingen mee aan de vakwedstrijden van Skills Netherlands.

Van de opleiding Verpleegkunde deed Rowena Wulfse mee, zij is derde geworden bij de regionale voorrondes.

Onze kappersstudente Eva Jacobs heeft in Maastricht haar kwaliteiten laten zien in het kappersvak tijdens de regionale voorrondes. 

Ook bij de schilderopleiding en bij het domein Technologie werden voorrondes gehouden.

Rowena en Eva zijn door naar de finale: “Skills Heroes The Finals” in Amsterdam Rai. Deze vindt plaats van 17 tot en met 19 maart 2016. 200 finalisten gaan drie dagen lang met elkaar de strijd aan om te bepalen wie zich nationaal kampioen mag noemen. Wij zijn trots op onze studenten.