Nieuwe vertrouwenspersoon medewerkers

Wilma Vriends, vertrouwenspersoon voor het personeel heeft begin januari 2015 kenbaar gemaakt dat zij wil stoppen met haar functie als vertrouwenspersoon voor het personeel. Wilma was al voornemens om eind van het cursusjaar2014-2015 te stoppen  met haar werkzaamheden maar door persoonlijke omstandigheden is dit een aantal maanden vervroegd. Mary Ruisch is bereid gevonden om haar rol m.i.v. 1 februari 2015 over te nemen.

Mary stelt zich voor:

Met ingang van 1 februari 2015 ben ik de nieuwe (externe) vertrouwenspersoon  voor medewerk(st)ers van het Da Vinci College. Mijn naam is Mary Ruisch, voor mensen die al langer bij het Da Vinci College werken geen onbekende.

Wanneer je als personeelslid verwikkeld raakt in een conflict met een collega, een leidinggevende  of een student en als je er samen (intern) niet meer uitkomt, dan is het goed dat er iemand is waarmee je jouw verhaal kunt delen, die open staat voor jouw mening en die naar jou wil luisteren.                                                                              

Ik heb veel ervaring op het terrein van coaching en begeleiding. Bovendien ken ik het Da Vinci College goed omdat ik daar jaren heb gewerkt (tot 2002) maar ook daarna heb ik mij in mijn politieke loopbaan altijd ingezet voor het onderwijs in Dordrecht en de regio.

Hoewel ik oprecht wens dat er weinig mensen binnen het Da Vinci College een beroep op mij hoeven  doen, hoop ik toch dat u mij, wanneer de situatie er op enig moment uitzichtloos uitziet, het vertrouwen wilt geven om met u mee te kijken hoe we de impasse kunnen doorbreken.  

Ik ben bereikbaar via 0614460371 of via de mail mc.ruisch@xs4all.nl

Aanvulling vanuit  HRM: 

Het kan zijn dat je Mary kent vanuit haar arbeidsverleden en het op prijs zou stellen om met een andere vertrouwenspersoon contact te hebben. In dat geval kun je  contact leggen met onze tweede vertrouwenspersoon, te weten Mary Callenfels te bereiken via 0653362276.