Mini symposium 10 jaar Connessione inspirerend

De reacties op het mini symposium ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Connessione waren eensluidend: wat een inspirerende bijeenkomst!

7 sprekers gaven op hun eigen wijze een invulling aan de 7 leerprincipes (waarvan Connessione er één is) van Leonardo Da Vinci. Het College van Bestuur feliciteerde Connessione met haar 10 jarig bestaan en dichtte Connessione voor de komende 10 jaar ook een belangrijke rol toe in de professionalisering van de medewerkers.

Het cadeau van Connessione aan alle medewerkers werd overhandigd aan Jan Scharloo (docent van de ICT-academie) en aan Yvonne Ouwens (locatiemanager Gorinchem). Zij kregen op een symbolische manier de 21 Masterclasses overhandigd die gratis aangeboden worden aan alle medewerkers van het Da Vinci College. De Masterclasses vinden zowel in Dordrecht als in Gorinchem plaats.

Voor wie wil weten wat de 7 leerprincipes van Leonardo Da Vinci zijn en wat deze inhouden klik dan op de link:  http://www.youtube.com/watch?v=pkAZ0R2YKk8&feature=em-share_video_user

Bel ons Mail ons