Meld je nu aan en beslis later

Nog geen opleiding gekozen? Meld je nu aan en beslis later
Volgend studiejaar starten met een mbo-opleiding? Maar je twijfelt welke opleiding nu echt bij jou past? Meld je aan voor volgend jaar en beslis later.

Wij gaan met jou in gesprek over het maken van jouw studiekeuze. Daarnaast bieden we de ruimte om rond te kijken bij de opleidingen die je interessant vindt voor en na de zomervakantie. Voor 1 oktober maak jij jouw studiekeuze.

Hoe doe je dat? Meld je aan voor de opleiding die jou nu het meeste aanspreekt. En geef in het aanmeldformulier (invulveld anders) aan dat je ook geïnteresseerd bent in andere opleidingen.

Na de bevestiging van jouw aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreek je jouw twijfel en de opleidingen die je interessant vindt. Op basis van het gesprek wordt bepaald hoe jij de eerste weken van je nieuwe opleiding invult.

Dit is het stukje van het aanmeldformulier waarbij je aan kunt geven dat je nog twijfelt.

Wil je voor dat jij je aanmeldt nog in gesprek met een loopbaanadviseur? Meld je dan hier aan. Of met een docent van een opleiding? Dat kan uiteraard ook. Meld je dan hier aan. Of stuur een appje naar 06-48282304 met jouw vraag.