Meld je nu aan voor de Top Academie!

Stage lopen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis en je MBO niveau 1 diploma (Entree) behalen. Het schoonmaak vak leren van ervaren schoonmaakmedewerkers en je praktijklessen volgen op de werkvloer. Zie jij dit wel zitten? Dan zijn we op zoek naar jou!

WAT IS DE TOP ACADEMIE?

De TOP Academie staat voor Talent Ontwikkeling in de Praktijk. Je volgt onderwijs bij het Da Vinci College én loopt stage in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Je werkt mee met vakmensen die het ziekenhuis dag in dag uit schoon en leefbaar houden. Super belangrijk, want in een schone omgeving worden patiënten sneller beter.

WAT GA JE DOEN?

Iedere dag ben je actief in de praktijk bezig. Je loopt mee met medewerkers van Hago Zorg op de afdelingen in de schoonmaak, in de openbare ruimtes en je leert hoe je een goede gastheer en/of gastvrouw wordt. Daarnaast krijg je (praktijk)les op de werkvloer van Hago Zorg in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Zo combineer je theorie en praktijk dus dagelijks op één locatie. Daarnaast volg je twee dagen per week het reguliere MBO niveau 1 programma op het Da Vinci College.

WAT HEB JE ERAAN?

Je doet veel praktijkervaring op. Hierdoor ontdek je waar je goed in bent en leer je meer over het vak. Misschien voel je je wel thuis als gastvrouw/-heer in de centrale hal van het ziekenhuis. Of werk je graag met grote machines om de vloeren te onderhouden. Of maak jij juist liever de afdelingen schoon zodat patiënten in een schone kamer kunnen herstellen. Er is veel mogelijk. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

EN DAARNA?

Als jij de TOP Academie succesvol hebt afgerond, krijg je niet alleen je MBO niveau 1 diploma. Je kunt ook verschillende erkende branche certificaten zoals het basisvakdiploma en de gezondheidsmodule behalen. Dat betekent dat je een goede basis hebt om in de schoonmaakbranche aan de slag te gaan. Niet alleen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis, maar ook daarbuiten. Bijvoorbeeld in een kantoorpand bij jou in de buurt. Of in een evenementenhal.

TOEKOMST

Schoonmaakbedrijven zijn op zoek naar vakmensen. Door de TOP Academie heb jij het vak geleerd van ervaren medewerkers, heb jij veel praktijkervaring opgedaan en heb jij les gekregen op de werkvloer. Jij bent zelf een vakman of vakvrouw geworden en deze schoonmaakbedrijven zijn dus op zoek naar jou.

Aanmelden intakegesprek

Heb je interesse? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en ontvang een uitnodiging voor een intakegesprek bij het Da Vinci College.

Don't fill in this field:
  • Het Da Vinci College gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaring.Privacyverklaring Da Vinci College
    Op het Da Vinci College gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het Da Vinci College hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.