Meld je aan voor de cursus EHBO

Cursus EHBO

Inhoud is als volgt: vijf belangrijke punten bij het verlenen van eerste hulp; stoornissen in het bewustzijn en van de ademhaling; stilstand van de bloedsomloop; ernstige uitwendige bloedingen; shock; uitwendige wonden; brandwonden; kneuzing en verstuiking; ontwrichting en botbreuken; oogletsels; vergiftiging; elektriciteitsongevallen; letsels door koude en warmte; vervoer over korte afstand; verband- en hulpmiddelen; het menselijk lichaam.

Deze cursus bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt via een E-module aangeboden. Je krijgt hiervoor inloggegevens en vanuit de online module word je de benodigde theorie bijgebracht. Deze module wordt afgesloten met een online examen. Deze module moet dan ook met goed gevolg zijn doorlopen, voordat kan worden deelgenomen aan de praktijkdagen.

Praktische informatie

Op vrijdag 4 november 2016 start de EHBO cursus op Da Vinci College en wordt van 13 tot 16 uur gegeven op het Leerpark in Dordrecht. De totale cursus omvat 6 tot 8 uur thuisstudie, 4 lesmiddagen van 3 uur (4 nov; 11 nov; 18 nov; 2 dec) en 1 dagdeel examen.

Toelichting

Na het succesvol afronden van de cursus EHBO ben je in het bezit van een erkend diploma EHBO. Daarna dienen er jaarlijks herhalingslessen te worden gevolgd om het diploma geldig te houden/te verlengen. Deze herhalingslessen kunnen ook bij het Da Vinci College worden gevolgd.

Interesse?

Heb je interesse? Bespreek dit met je leidinggevende en meld je vervolgens vóór 6 oktober 2016 aan via bedrijfshulpverlening@davinci.nl

Bel ons Mail ons