Hoe werkt het meelopen?

Kies uit de opleidingen op de pagina www.davinci.nl/meelopen de opleiding waar je benieuwd naar bent en meld je aan voor meelopen.

Als je je hebt aangemeld, neemt de begeleider van jouw gekozen opleiding zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Belangrijk om te weten: door de coronamaatregelen kan het zijn dat meelopen op school niet mogelijk is bij de opleiding van jouw keuze. We laten je dan weten of het meelopen wordt vervangen door een online variant of dat je op een later moment langs mag komen.

Afstemmen met school
Als je een datum en tijd hebt doorgekregen (of het nu online of offline is) en dit valt binnen schooltijd, dan regel je uiteraard op je eigen school dat je voor het meelopen toestemming krijgt.

Bewaar de bevestiging van jouw meeloop-afspraak altijd goed. Dit is je entreeticket! Laat deze bevestiging ondertekenen door de begeleider van het Da Vinci College. Je kunt dit bewijs in je portfolio bewaren en ook aan je mentor of decaan laten zien.

Wij wensen je veel plezier!

Wil je je ouders laten zien waar je hebt meegelopen of heb je behoefte aan meer informatie? Bekijk dan ook eens onze andere voorlichtingsactiviteiten op www.davinci-open.nl. Of bekijk onze speciale ‘hulp bij studiekeuze’-pagina voor ouders.