Hoe werkt het meelopen?

Maak een keuze om mee te lopen bij een opleiding op www.davinci.nl/meelopen en meld je aan. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail. De opleiding waarbij je wil meelopen zal vervolgens contact met je opnemen om een afspraak met je te maken.

Door de coronamaatregelen kan het voorkomen dat meelopen op school (tijdelijk) niet mogelijk. We laten je dan weten of het meelopen wordt vervangen door een online variant of dat je op een later moment langs mag komen.

Afstemmen met school
Als je een datum en tijd hebt doorgekregen en dit valt binnen schooltijd, dan regel je uiteraard op je eigen school dat je voor het meelopen toestemming krijgt.

Bewaar de bevestiging van jouw meeloop-afspraak altijd goed. Dit is je entreeticket! Laat deze bevestiging ondertekenen door de begeleider van het Da Vinci College. Je kunt dit bewijs in je portfolio bewaren en ook aan je mentor of decaan laten zien.

Heb je vragen over meelopen? Stuur een mailtje naar meelopen@davinci.nl

Wij wensen je veel plezier!

Wil je je ouders laten zien waar je hebt meegelopen of heb je behoefte aan meer informatie? Bekijk dan ook eens onze andere voorlichtingsactiviteiten op www.davinci-open.nl. Of bekijk onze speciale ‘hulp bij studiekeuze’-pagina voor ouders.