Hoe werkt het meelopen?

Kies de opleiding waar je benieuwd naar bent, deze opleiding kun je op verschillende manieren vinden:

  • Ga naar www.davinci.nl/mbo/mbo-opleidingen en zoek daar de opleiding, heb je hem gevonden ga dan op de opleidingspagina naar Aanmelden meelopen in de oranje balk onder de foto.
  • Op de pagina www.davinci.nl/meelopen zie je allemaal blokken staan met onze opleidingen, klik op de gewenste opleiding en ga op die pagina naar Aanmelden meelopen in de oranje balk onder de foto.
  • Ook kun je op de website gewoon je opleiding zoeken via het zoekfilter rechts bovenaan de pagina.

Als je je hebt aangemeld wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen door de betreffende sector/opleiding.

Je krijgt dan een datum en tijdstip van de meeloopactiviteit. Ook krijg je te horen waar de meeloopactiviteit plaats vindt, in welk gebouw je je moet melden en wat je eventueel mee moet nemen.

Het is afhankelijk van de opleiding hoe het meelopen is georganiseerd. Soms kun je op korte termijn meelopen, soms is het meelopen een proef studeeractiviteit en moet je langer wachten op een uitnodiging. Bij proef studeren volg je in een grotere groep een aantal korte proeflessen.

Als je een datum en tijd hebt doorgekregen, dan regel je uiteraard op je eigen school dat je voor het meelopen toestemming krijgt.

Neem altijd de uitdraai van de bevestiging mee naar onze school. Dit is je entreeticket! Laat deze bevestiging ondertekenen door de begeleider van het Da Vinci College. Je kunt dit bewijs in je portfolio bewaren en ook aan je mentor of decaan laten zien.

Zorg dat je altijd goed voorbereid op onze school komt.

Wij wensen je veel plezier en hopen dat je een leerzame dag hebt bij ons!

Wil je je ouders laten zien waar je hebt meegelopen of heb je behoefte aan meer informatie? Kom dan naar een van onze open dagen. Kijk op www.davinci.nl/mbo/opendag

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.