Meelopen mbo

Weet je al bijna zeker welke opleiding je bij ons wilt gaan doen en zit je in het laatste jaar van het voortgezet onderwijs? Loop dan eens een dag of een gedeelte van de dag mee. Van november tot 1 april stellen we onze meeloopactiviteiten open voor alleen vierde jaars leerlingen. Na 1 april zijn alle derde jaars leerlingen hartelijk welkom.

meelopen mbo    Bekijk alle mbo opleidingen    Stel ons een vraag


Meelopen op het mbo

Meelopen is een belangrijke activiteit voor scholieren die nadenken over een beroepskeuze of vervolgopleiding. De opleidingen waarbij je mee kunt lopen hebben allemaal een verschillend meeloopprogramma. Zo zijn er meeloopactiviteiten waarbij je individueel of in kleine groepjes lessen volgt. Andere opleidingen bieden proef studeren aan. Dan volg je meestal met een grotere groep leerlingen een aantal proeflessen in een sector.

Waarom meelopen op het mbo?

Meelopen zorgt ervoor dat je het mbo mee maakt zoals het écht is. De bedoeling is dat je een goede indruk van de opleiding krijgt en de dagelijkse sfeer proeft. Je maakt kennis met het lesprogramma en met het beroep. Zo weet je daarna of de opleiding echt wat voor je is of dat je toch verder moet zoeken. Als je meeloopt verwachten we van jou dat je je goed voorbereidt en dat je decaan op de hoogte is van je komst.

Hoe kan ik mij aanmelden voor meelopen?

Aanmelden voor meelopen kan via www.davinci.nl/meelopen
Ga naar de opleiding en meld je aan via de meeloop button.
Staat jouw mbo opleiding niet in het aanbod? Neem dan contact op met meelopen@davinci.nl

 

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.