Mededelingen rondom telefonie

Mobiel bereik Lilla, Marrone, Bianco en Ocra.

In de zomervakantie zijn in bovengenoemde gebouwen interne KPN versterkers opgehangen omdat op een aantal plaatsen het mobiele bereik van onze eigen abonnementen onvoldoende was. Metingen wijzen uit dat hierdoor het inpandig mobiel signaal in de gebouwen sterk verbeterd is.

Veranderingen in de vaste telefonie

De dienst ICT is samen met KIEN druk bezig met de voorbereidingen van het omzetten van de vaste DVC telefonie. Het streven is om in de herfstvakantie om te gaan.

De huidige Cisco telefoons zullen vervangen worden door Polycom telefoons. Bij collega’s die zowel een mobiele telefoon hebben als een vaste telefoon zal de vaste telefoon niet teruggeplaatst worden. In het nieuwe systeem zal het persoonlijk vast nummer en het mobiele nummer gekoppeld kunnen worden zodat je onder beide nummers op je mobiel bereikbaar bent.

Uitzondering hierop zijn de managementassistentes omdat zij een speciale telefoonomgeving hebben, zij behouden een vaste telefoon.

We zullen je in de komende weken via de e-zine regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Wand telefoons worden verwijderd

De wandtelefoons in overlegruimtes en klaslokalen zullen verwijderd worden. Deze komen niet terug, ze zijn de afgelopen jaren vrijwel niet gebruikt en er zijn voldoende alternatieven nabij.

Voor de escalatie telefoons van de Patersweg zal tijdig een alternatief ingeregeld worden.