Terug naar overzicht Horeca, Brood & Banket

Allround facilitair medewerker

Jij weet alles van het bedrijf waar je in werkt! Beveiliging, catering, beheer van de gebouwen en de schoonmaak hebben geen geheimen voor jou. Ben je een echte aanpakker? Hou van je van afwisselend werk en ben je sociaal? Dan is de opleiding Allround facilitair medewerker echt iets voor jou!

Leerweg: bol
Niveau: 3
Duur: 3 jaar
Crebonummer: 25609
Startmoment(en): 1 augustus 2020
Het beroep
Lees pagina voor

Als Allround facilitair medewerker ben je overal te vinden in het bedrijf waar je in werkt. De ene dag help je mee met het verzorgen van bijeenkomsten, de andere dag los je storingen op of help je met de catering. Je draagt bij aan de gastvrijheid en aan het gebouwenbeheer.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Je regelt de veiligheid
  • Je verzorgt bijeenkomsten
  • Je onderhoudt contact met klanten en leveranciers
  • Je onderhoudt ruimten en apparatuur
  • Je houdt planningen bij
Toelatingseisen
Lees pagina voor

  • diploma vmbo kaderberoepsgericht, gemengde- of theoretische leerweg
  • diploma mbo niveau 2
  • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo
  • diploma havo

Lees meer over ons toelatingsbeleid

Over de opleiding
Lees pagina voor

Tijdens de opleiding leer je hoe je werkzaamheden op de werkvloer kunt coördineren. Je krijgt basiskennis over voedsel, dranken en ingrediënten. Daarnaast leer je meer over voorraadbeheer, inkoop, hygiëne en kwaliteitswetgeving.
Samenwerken en plannen-organiseren zijn belangrijke vaardigheden waar tijdens je opleiding veel aan gewerkt wordt.

Naast de beroepsgericht vakken krijg je ook algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap. En je kunt een deel van je opleiding zelf kiezen in de vorm van keuzedelen

Stage
Lees pagina voor

De stage is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Je loopt stage bij een erkend leerbedrijf voor deze opleiding. Denk daarbij aan banken, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, sport- en recreatiebedrijven of productiebedrijven.

Keuzedelen
Lees pagina voor

Zijn nog niet bekend.

Vakken
Lees pagina voor

Je krijgt basiskennis over voedsel, dranken en ingrediënten. Daarnaast leer je meer over voorraadbeheer, inkoop, hygiëne en kwaliteitswetgeving.

Daarnaast krijg je algemene vakken zoals: Engels, Nederlands, Rekenen en Loopbaan en Burgerschap.

Deze vakken zijn belangrijk voor je ontwikkeling en het halen van je Proeve van Bekwaamheid en je diploma.

Vervolg
Lees pagina voor

Na je opleiding kun je gaan werken bij overheidsinstellingen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, banken, verzekeringsbedrijven, sport- en recreatie en productiebedrijven.

Je kunt ook verder studeren op niveau 4 voor Facilitair leidinggevende.

Lees pagina voor

Voor het volgen van een opleiding maak je de volgende kosten:

  1. Het cursusgeld
    Bekijk de hoogte van het cursusgeld
  2. De opleidingskosten
    Bekijk de kosten voor boeken en ander lesmateriaal

Waarom het Da Vinci College?

Waarom het Da Vinci College?

Wij geloven dat we jou en de werkgevers in de regio persoonlijk moeten kennen om jouw talenten optimaal tot bloei te laten komen. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven, ondersteunen we jouw ambities en bieden we je professionele en persoonlijke begeleiding. Vanzelfsprekend binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving. Zo halen we meer jij uit jou en heb je een leuke en leerzame tijd op het Da Vinci College én daarna ook de beste kansen op een carrière die bij je past.

Het Da Vinci College:

  • Betrokken
  • Ambitieus
  • Professioneel

 

Wij willen je graag leren kennen.

Hopelijk jij ons ook!

Enthousiast? Meld je aan.

Goed om te horen dat je wilt gaan studeren bij het Da Vinci College. Je kan je direct aanmelden met je DigiD account. Lukt dat niet dan heb je de volgende gegevens nodig:

  • Je Bugerservicenummer (BSN).
  • De gegevens van je ouder/verzorger als je nog geen 18 jaar bent.
  • De gegevens van je vooropleiding.
  • De gegevens van je leerbedrijf als je aanmeldt voor een BBL-opleiding.

Studieadvies? Neem dan contact op met informatie opleidingen 0900 - 789 0 789 (bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 - 16.30 uur). Of stuur ons een bericht.

Meld je nu aan
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.