Mbo ambassadeur verkiezing

We doen 2020-2021 weer mee met de jaarlijks landelijke ‘Mbo Ambassadeursverkiezing’ georganiseerd Dit is mbo. Het schooljaar 2019-2020 was Yentl de Jongh, derdejaars student onderwijsassistent dé vertegenwoordiger van het Da Vinci College tijdens deze verkiezing. Zij was aangewezen door de studenten van het Excellent promoteam. We zijn trots op haar inzet en de support van het team. Een leerzaam avontuur, waarin ze, samen naar het ambasadeurs gala (finale avond) hebben toegewerkt.

Voor de zomervakantie zijn we weer met een groep enthousiaste studenten gestart. Door de corona maatregelen is ambassadeurs gala uitgesteld tot 17 mei 2021. Jammer maar ook een kans. Het programma van het Excellent promoteam kunnen we nu verbeteren en verzwaren tot een sterk excellentie programma waarin het aanwijzen van de Da Vinci mbo ambassadeur een onderdeel is van een jaar programma.

De studenten die deel nemen komen uit verschillende sectoren en Da Vinci locaties. Met hen gaan we een jaar lang samenwerken aan deze excellentie activiteit. Het excellent promoteam bepaalt samen wie het Da Vinci College gaat vertegenwoordigen bij de landelijke verkiezing. Vanaf 11 december tot en met mei loopt de landelijke verkiezing van de mbo ambassadeur. De vertegenwoordiger wordt het hele traject gesteund door het excellent promoteam. Op 17 mei 2021 gaan ze samen naar het ambassadeurs gala, de finale avond van de landelijke verkiezing, het hoogtepunt en afsluiting van een jaar excellent promoteam. 

Het excellent promoteam: Da Vinci ambassadeurs
De studenten komen om de 14 dagen live of online bij elkaar. Ze krijgen training van externen zoals Nick van Deudekom en trainers van de Anne Frank stichting. Vanaf november zijn de trainingen gericht op persoonlijk leiderschap en groepswerk. Naast de trainingen zijn ze actief als ambassadeurs van het Da Vinci College: ze bloggen en vloggen voor de website en social media en ze zijn te zien in de Da Vinci campagne.

Meer informatie
Wil je ook in het team, overleg dit met je slb’er en stuur je motivatie naar svanvoorthuijsen@davinci.nl