Masterclass: Nooit af in het onderwijs


In de eerste masterclass van dit schooljaar brengt Martijn Aslander met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart. Een absolute must see! Dinsdag 19 september van 16:00 - 18:00 uur in de Leonardozaal.

Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner, duider van de netwerksamenleving en mede-auteur van de bestseller 'Nooit Af'. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta en AmsterdamConnected.

Op dit moment schrijft Martijn aan een nieuw boek, 'Nooit af in het onderwijs'. En dat werd tijd want 2017 lijkt het jaar van de grote onderwijsrevoluties te worden. Precies zoals in 'Nooit Af' al voorspeld was. Actuele discussies laaiden luidkeels op in het maatschappelijk veld: Het lerarentekort, de digitalisering, het lerarenregister, herziening van het curriculum, etc. Wie anders dan Martijn kan ons op filosofische en humoristische toon meenemen op een reis naar een onzekere toekomst. Een toekomst met banen waar we niet voor opleiden en vice versa en die gekleurd wordt door supersnelle technologische ontwikkelingen.

Voor meer informatie en aanmelden: Connessione of stuur een mail aan soosterwijk@davinci.nl.

Bel ons Mail ons