Linda Paine, kanshebber beste stageverslag

Een van onze Verpleegkunde studenten behoort tot de drie kanshebber voor de prijs van het beste stage verhaal van alle Nederlandse studenten die een internationale stage hebben gedaan.

Linda heeft prachtig beschreven hoe ze gegroeid is door deze ervaring, heel veel heeft geleerd van het werk maar ook veel meer vertrouwen heeft gekregen in zichzelf. Dit is waarom een internationale stage zo’n verrijking is voor onze studenten.

Om te kunnen winnen heeft ze stemmen nodig. Op de website www.erasmusplus.nl  is een stempagina ingericht met daarin de drie kanshebbers. Willen jullie allemaal naar de site gaan via de link en stemmen. Het zijn alle drie mooie verhalen maar je mag bevooroordeeld zijn hoor. Stemmen kan tot 31 december 2014.

In januari 2015 komt er een delegatie naar het da Vinci College om de uitslag aan Linda mee te delen. Degene met de meeste stemmen mag dan de Mobility Award 2014 en € 500,- in ontvangst nemen.

Degene met de tweede prijs ontvangt een cheque twv € 250,- en degene met de derde prijs ontvangt een cheque twv € 150,-.

Bel ons Mail ons