Lesgeven in Yangshuo China

Een aantal jaren geleden is de directeur van deze school bij ons op bezoek geweest en hij heeft de vraag neergelegd of er vanuit het Da Vinci College mensen bereid zijn om op zijn school les te geven.

Op de oproep vorig jaar is enthousiast gereageerd.

Yangshuo ligt in het Karstgebergte. Een mooie plek voor de Summerschool dus, er komen kinderen van de basisschoolleeftijd voor een aantal dagen of weken naar toe om hun Engels te verbeteren.

De directeur van de school, Billy (bijna alle Chinese mensen hebben ook een Engelse naam) had ons allemaal uitgenodigd voor een etentje. We hebben een toost uitgebracht op de samenwerking. Voor de toekomst is het een leuke manier voor studenten en medewerkers om in een beschermde omgeving iets van China te leren kennen. Doordat je les geeft en activiteiten doet, leer je de mensen veel beter kennen dan wanneer je alleen op vakantie bent. De kleine, drukke stad in een mooie omgeving en een prima uitvalsbasis om door te reizen en China verder te ontdekken.

Mocht je interesse hebben om in de volgende zomervakantie deel te nemen aan dit project en vragen hebben hierover, dan kun je mailen naar mij of contact opnemen met een van de drie genoemde deelnemers.

International Office
André Schoonhoven
 

Bel ons Mail ons