Leren in de praktijk

Je leert er ontzettend veel van als je je vak toepast in de praktijk. Het is dan natuurlijk fijn als jouw werk er ook echt toe doet. Natuurlijk ga je tijdens je opleiding meerdere keren op stage maar daarnaast ga je ook in de onderwijsleerbedrijven van Economie & Ondernemerschap aan de slag. Hier werk je aan echte opdrachten, met echte klanten en opdrachtgevers.

Onderwijsleerbedrijven

Bij LEO gaan onze horeca studenten en studenten facilitair vanaf de eerste schooldag in de praktijk aan de slag. LEO is een eigentijds restaurant dat begin 2020 geopend is op het Leerpark. Gasten zijn hier van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 20.00 uur welkom voor een goede kop koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner. Studenten kok, gastheer/gastvrouw en facilitair werken en leren hier samen met de vaste medewerkers van LEO. Nieuwsgierig naar LEO? Of wil je een hapje komen eten? Neem dan een kijkje op de site van LEO.

In Salon DaVinci op het Leerpark kun je ervaring opdoen als kapper. Klanten kunnen hier hun haren laten wassen, knippen, verven en stylen tegen een zacht prijsje. Zo leer je je vak in de praktijk. Wil je een afspraak maken bij Salon DaVinci? Dat kan hier.