Welkom bij leerwerkrestaurant Ons Sterrenbeeld

Wil je lekker in de buurt even gezellig een lekker broodje eten? Of werk je op het Leerpark en wil je samen met collega’s snel een hapje eten tijdens de lunch?

Kom dan naar restaurant Ons Sterrenbeeld op de Leerparkpromenade en maak kennis met de nieuwe kleine kaart. We bieden wekelijks wisselende lunchgerechten maar ook voor een uitgebreide 3-gangen lunch ben je hier aan het juiste adres.

Da Vinci College       

 

Prijzen

3-gangen lunch: 12,50 *
Kleine kaart:  Variërend van 3,00 - 7,50
Drankjes: Variërend van 1,00 - 2,00

 

Openingstijden restaurant

Woensdag t/m vrijdag vanaf 12:00 uur.
* Aanvang voor de 3-gangen lunch: 12.15 uur.

 

Reserveren

Stuur een mail naar reserverenstudentenrestaurant@davinci.nl en geef door of je komt voor de 3-gangen lunch of de lunchkaart en met hoeveel personen je komt.

 

Catering

Werk je op het Leerpark? Je kunt bij ons ook terecht voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten zoals een jubileumviering, afscheid van een collega of een borrel.

Informeer op bovenstaand mailadres naar alle mogelijkheden.

 

Bakkerij

In onze eigen bakkerij worden de lekkerste luxe broodjes, hartige broodjes, koekjes en seizoensproducten gebakken. Al onze producten zijn te koop tegen kostprijs. Het is zelfs mogelijk speciale bestellingen te doen voor grote hoeveelheden of bijzondere bakkersproducten.

Openingstijden bakkerij Donderdag en vrijdag van 12.00- 14.00 uur

 

Leerwerkrestaurant Ons Sterrenbeeld

In Ons Sterrenbeeld worden studenten van het Da Vinci College en leerlingen van het Dalton Vakcollege opgeleid tot professionele werknemers in de Horeca- en Voedingsbranche. In de keuken, restaurant en bakkerij oefenen ze de vaardigheden die ze nodig hebben om een goede kok, gastvrouw of bakker te worden. Kijk hier voor al onze opleidingen in deze branche.

Leerparkpromenade 400, 3312 KW Dordrecht

Bel ons Mail ons