14 maart | 15.00 – 18.00 uur
Dordrecht Leerpark

Leerwerkevent

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je nu eindelijk de opleiding doen waar je eerder niet aan toegekomen bent? Of wil je een totaal andere kant op maar heb je geen idee welke mogelijkheden er zijn?

Het leerwerkevent van het da Vinci college helpt jou op weg

MELD JE AAN

Werken en Leren
Leuk een opleiding naast je baan maar hoeveel tijd gaat dat kosten? En moet ik mijn opleiding zelf betalen? Uit welke opleidingen kan ik eigenlijk kiezen? En kan ik ook een totaal andere richting op gaan met mijn opleiding?

Tijdens het LeerWerkevent helpen wij je op weg naar de volgende stap in je carrière. Je kan in gesprek gaan met potentiële werkgevers en onze opleiders staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je nog geen idee welke kant je op wilt? Onze loopbaanadviseurs denken graag met je mee.

Leren in de praktijk
Leren in de praktijk staat centraal in het mbo. En dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een bbl-opleiding. Je volgt dan één dag lessen naast je baan. Tijdens het LeerWerkevent maak je kennis met werkgevers en kan je een keuze maken uit een van de vele bbl-opleidingen van het Da Vinci College.

Toe aan een nieuwe stap? Kom dan naar het LeerWerkevent!

Bekijk hieronder welke bedrijven zich al hebben aangemeld voor het LeerWerkevent.

Gezondheidszorg en welzijn Gezondheidszorg en welzijn

Horeca Horeca

Onderwijs/kinderopvang Onderwijs/kinderopvang

Wellness Wellness