Jorge Heynen is gestart als tweede vertrouwenspersoon.


Mijn naam is Jorge Heynen, 57 jaar oud, getrouwd en vader van 2 volwassen kinderen.

In 1979 ben ik als leerling verpleegkundige gestart in het oude Rooms Katholieke ziekenhuis aan de Houttuinen. Tot 2002 heb ik o.a. in het RKZ, Jacobus, Drechtsteden en Albert Schweitzer ziekenhuis gewerkt als intensive Care verpleegkundige.

Na mijn studie verpleegkundig docent in Leiden ben ik als opleidingsadviseur in hetzelfde ziekenhuis aan de slag gegaan. Het mooiste van die periode vond ik de bouw van “Het Leerhuis”. Alles wat met onderwijs te maken had kwam hier onder één dak.
In die periode heb ik het Da Vinci college ook goed leren kennen.

Mijn hart en kracht liggen verder bij het begeleiden en faciliteren van groei en ontwikkeling van mensen en bedrijven. In de leerhuisperiode heb ik daarom vooral geholpen bij het coachen en begeleiden van jonge professionals van de NHTV (Hotel en Facilitymanagement) en zorgmanagers bij het ontwikkelen van hun teams.

De laatste jaren heb ik in de ouderenzorg gewerkt als zorginnovator en reorganisatie- en verandermanager. Dit voorjaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en begeleid ik zorgbedrijven bij implementaties van Elektronische Klant Dossiers. Vooral de begeleiding van de eindgebruiker heeft hier mijn aandacht.

Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol als vertrouwenspersoon bij het Da Vinci College en hoop aan de verwachtingen te kunnen voldoen. De aanleiding zal niet altijd even plezierig zijn maar de uitkomst staat nooit vast. 

Contact:
Tel: 088-6572691
e-mail: jheynen@davinci.nl

Bel ons Mail ons