Inschrijven Sinterklaasfeest

Beste collega’s,

Het duurt nog maar even voordat de Sint en zijn pieten het land weer bezaaien met cadeaus en suikergoed. Gelukkig heeft de Sint ook dit jaar een plekje in zijn agenda gevonden om bij het Da Vinci College op bezoek te komen. We verwachten hem op:

Zaterdag 25 november 2017 van 9.15 tot 11.30 uur. In gebouw Azzurro.
De zaal is open vanaf 9.00 uur en het programma start om 09.15 uur.

De Sint wordt al een jaartje ouder en heeft te kennen gegeven dat hij de kinderen meer persoonlijke aandacht wil geven. Alle kinderen van de medewerkers van het Da Vinci College zijn uitgenodigd. Of je wel of niet lid bent van de personeelsvereniging Allegria doet er niet toe, bij de Sint is iedereen welkom!

Ook kan de Sint niet meer ingaan op alle persoonlijke wensen van de kinderen. Hij neemt dit jaar daarom zelf de cadeautjes mee, voor elke leeftijdsgroep en voor zowel meisjes als jongens. Alle kinderen tot en met 10 jaar zijn van harte welkom en krijgen een cadeautje. Oudere broertjes en zusjes mogen natuurlijk ook komen en krijgen iets lekkers mee naar huis.

Om aan de Sint goed door te kunnen geven hoeveel en welke cadeautjes hij mee moet nemen, verzoeken wij je vóór 1 november a.s. de benodigde gegevens in te vullen.

We hopen dat er weer veel kinderen komen. Graag tot 25 november!

Met vriendelijke groet,
Bestuursleden Personeelsvereniging Allegria en vrijwilligers.

 

Velden met een * zijn verplicht

Don't fill in this field: