Innovation Award ZHZ 2018

Da Vinci mbo-prijs & Amega Super Stage
De Innovation Award ZHZ, een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en Port of BUSINESS, op 6 juni jl. was een groot succes. Bijna 250 aanwezigen waren getuige van de feestelijke uitreiking van de Innovation Award die dit jaar in handen viel van Netics.

Da Vinci mbo-prijs
Er waren ook prijzen voor studenten van het Da Vinci College die een uitmuntende prestatie op hun leerbedrijf hebben geleverd en daarnaast werd de Amega Super Stageplaats uitgereikt. Ilirian Citaku, tweedejaars student Bouwkunde, is de winnaar van de Da Vinci mbo-prijs. Hij liep stage bij Tekenplus in Gorinchem en viel op vanwege zijn ambitie, vakinhoudelijke kennis en prestatie. Een eervolle vermelding was er voor de entree studenten van de opleiding Assistent bouwen, wonen en onderhoud Wali Yaucombi en Sullaiman Jalloh. Hun inzet bij de bouw van de Circulaire Hub in Zwijndrecht bleef niet ongezien en werd tijdens deze avond nog eens extra beloond door twee bedrijven die de studenten een leerwerktraject hebben aangeboden.

Amega Super Stage
Raymond van Driel, eveneens student van het Da Vinci College, kreeg van Suzanne Kuiper (HR-directeur Amega groep) een Super Stageplaats aangeboden. De gedreven student krijgt de kans om tijdens zijn stage alle facetten van Amega te leren kennen.

Zo mooi kan de verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven zijn!

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.