Informatie voor nieuwe studenten

Wil jij volgend schooljaar beginnen met een studie, dan loop je vast met veel vragen rond. Vooral nu, in deze onzekere periode met het coronavirus. Hoe zit het nu bijvoorbeeld met je aanmelding en intake? En hoe maak je een definitieve keuze, nu er geen meeloopdagen meer zijn? Wij helpen je graag. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Ik heb me aangemeld voor een opleiding. Gaat mijn intake wel door?

In verband met het coronavirus voeren we de intakegesprekken zo veel mogelijk op afstand. Als je je aangemeld hebt voor een opleiding ontvang je informatie op het door jou opgegeven emailadres of nemen we binnenkort telefonisch contact met je op.

Ik wil me aanmelden voor een opleiding. Kan dat gewoon?

Iedereen die na de zomer wil starten met een mbo-opleiding kan zich nog tot de zomervakantie aanmelden.  Aanmelden voor een opleiding kan hier.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Als je je hebt aangemeld voor een van onze opleidingen ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging in je mailbox. Daarna maken we graag zo snel mogelijk kennis met je via een online-intake gesprek. Als er geen bijzonderheden zijn, wordt de Onderwijsovereenkomst opgemaakt en ondertekend door jou, en door een van je ouders/wettelijk vertegenwoordigers, als je nog geen 18 jaar bent. We vragen je uiteindelijk ook om een kopie van je diploma op te sturen. Voor de zomervakantie ontvang je vanuit jouw opleiding informatie over de start van het schooljaar en de studiematerialen die je nodig hebt.

MEER VRAGEN
Heb je meer vragen? Klik op onderstaande knop voor meer informatie voor nieuwe studenten.

MEER INFORMATIE

Kom je er niet uit? Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen, door te bellen (0900 789 0 789), mailen of appen.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.