Informatie met betrekking tot het coronavirus

Laatste update: 31 maart, 20:00 uur


Op dinsdag 31 maart heeft de regering aangekondigd dat de maatregelen rond het coronavirus voor scholen worden verlengd tot en met de meivakantie. Dit betekent dat er in ieder geval tot 6 mei geen fysiek onderwijs zal plaatsvinden bij het Da Vinci College. Wat dit betekent voor studenten, ouders, bedrijven en medewerkers, lees je op deze pagina

Laatste nieuws: Afstandsleren verlengd tot 6 mei

Op dinsdag 31 maart heeft de regering bepaald dat de maatregelen rond het coronavirus voor scholen worden verlengd tot en met de meivakantie. Dit betekent dat we voor de opleidingen van het Da Vinci College in ieder geval tot 6 mei doorgaan met afstandsleren. Welke gevolgen dat heeft voor o.a. examens, stages en doorstroom onderzoeken we de komende dagen. Zodra er meer nieuws is, delen we dat altijd zo snel mogelijk op deze pagina en via je Da Vinci-mail..

informatie voor studenten

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor jouw onderwijs bij Da Vinci.

Informatie voor nieuwe studenten

Benieuwd of bijvoorbeeld je intake of meeloopactiviteit doorgaat? We zetten de veelgestelde vragen voor nieuwe studenten hier op een rijtje.

Informatie voor medewerkers

Onze medewerkers houden we op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het conronavirus en ons onderwijs – en het inrichten van afstandsleren – via de E-zine Extra en MyDavinci (intranet).

Informatie voor stage- en leerwerkbedrijven

Het opschorten van het fysieke onderwijs tot 6 mei kan gevolgen hebben voor stage- en leerwerkbedrijven. Bekijk de belangrijkste informatie hier.

Belangrijkste informatiebronnen: RIVM en ministerie van Buitenlandse Zaken

De meest actuele en landelijke beschikbare informatie over het coronavirus is te vinden op de website van het RIVM en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Het RIVM geeft algemene informatie en Q&A’s op de volgende pagina’s:

Het ministerie van Buitenlandse Zaken biedt relevante informatie voor studenten die voor stage in het buitenland verblijven, dan wel op het punt staan naar het buitenland te vertrekken:

Veelgestelde vragen over Corona en het onderwijs

Het ministerie van OCW zet de veelgestelde vragen over Corona en het onderwijs op een rijtje. Je leest ze hier: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-onderwijs.

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.