In Memoriam Martin Borsboom

Maandag bereikte ons het bericht dat Martin Borsboom afgelopen zaterdag, 7 februari 2015 is overleden. Hij is 69 jaar geworden. Martin heeft als uitzendkracht vanaf 24 augustus 2009 heel regelmatig voor en bij Da Vinci College, domein Office, gewerkt als docent Nederlands. 29 januari 2014 was zijn laatste werkdag voor Da Vinci College. Zijn laatste lessen Nederlands heeft hij namens Da Vinci College gegeven bij In Holland, voor het AD-traject Bedrijfsadministratie.

Martin is gestart bij team Juridisch op het Leerpark, maar heeft ook gewerkt bij andere teams, o.a. op de Mollenburgseweg en het Leerpark, waar hij een ziektevervanging in heeft gevuld.

Hij was een harde werker, een prettige man, van wie je wist wat je aan hem had. Hij was gesteld op duidelijke afspraken en is deze steeds nagekomen.

Eigenlijk hebben we nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan, alleen de laatste keer, dat zal zo’n 2 maanden terug zijn.

Zijn gezondheid liet op dat moment te wensen over en met pijn in zijn hart heeft hij ons verzoek tot invallen aan zich voorbij moeten laten gaan.

Wij verliezen in Martin een fijne, betrouwbare invalcollega, die tot op zijn laatste werkdag, ondanks zijn gevorderde leeftijd, goed kon opschieten met studenten van álle niveaus én met zijn collega’s.

Wij wensen zijn vrouw Marijke, kinderen, kleindochter en overige familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies!

Bel ons Mail ons