Het is vakantie en ik heb een vraag

Da Vinci College is gesloten van maandag 23 juli t/m vrijdag 3 augustus, maar natuurlijk willen we je ook tijdens de zomervakantie helpen met je vragen. We hebben de meest gestelde vragen met antwoorden voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet bij? Meer veelgestelde vragen vind je hier of bel ons vanaf 6 augustus op 088 - 657 2657.

Vragen over aanmelden

Wat moet ik doen als het digitaal aanmelden voor een opleiding niet lukt?
Als het aanmelden niet lukt, neem dan contact op met de studentenadministratie: studentenadministratie@davinci.nl of 088-657 40 30. (Gesloten van 21 juli t/m 12 augustus 2018. Telefonisch niet bereikbaar van 16 t/m 20 augustus 2018.)

Ik heb geen uitnodiging voor een intakegesprek ontvangen
Er komen heel veel aanmeldingen binnen. Het kan daarom zijn dat het verwerken van jouw aanmelding iets langer duurt. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk uit te nodigen voor een intakegesprek.

Ik heb na mijn intakegesprek niks van het Da Vinci College gehoord
Neem contact op met de studentenadministratie via 088-657 40 30 of studentenadministratie@davinci.nl. (Gesloten van 21 juli t/m 12 augustus 2018. Telefonisch niet bereikbaar van 16 t/m 20 augustus 2018.)

Ik heb geen informatie over een kennismakingsbijeenkomst ontvangen
Niet iedere opleiding organiseert een kennismakingsbijeenkomst. Voor de zomervakantie ontvang je informatie over de kennismakingsactiviteiten in de week van 27 augustus t/m 31 augustus.

Ik heb mijn voortgezet onderwijs diploma niet gehaald. Kan ik me dan aanmelden voor het vavo?
Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Je kunt je aanmelden via www.davinci.nl/vavo of vanaf 27 augustus bellen met 0900-789 07 89. Na aanmelding nodigen we je uit voor een intake gesprek.

Ik wil me nog aanmelden voor een opleiding, kan dat?
Zeker! Ga direct naar de aanmeldpagina. Weet je nog niet welke opleiding? Ga dan naar contact en service. Daar kun je kiezen voor informatie over opleidingen.

 

Vragen over het nieuwe schooljaar

Wanneer is mijn eerste lesdag en waar moet ik dan zijn?
Je hebt een mail of brief ontvangen waarin staat wanneer we je op school verwachten. Niet ontvangen? Stuur een e-mail naar studentenadministratie@davinci.nl. Vermeld je naam en studentnummer in je mail. De studentenadministratie is niet bereikbaar van 21 juli tot en met 12 augustus 2018.

Waar kan ik mijn rooster vinden?
De roosters zetten we aan het eind van de zomervakantie op de website. Klik bovenaan de pagina op roosters en via je klascode zie je je rooster.

Ben ik echt in de opleiding van mijn keuze geplaatst?
De naam van je opleiding vind je terug op de Onderwijsovereenkomst die je na het intakegesprek hebt gekregen en ondertekend. Heb je vragen hierover, stuur een e-mail naar studentenadministratie@davinci.nl. Vermeld je naam en studentnummer in je mail. De studentenadministratie is niet bereikbaar van 21 juli tot en met 12 augustus 2018.

Kan ik iemand spreken voor opleidingsadvies?
Voor opleidingsadvies kun je vanaf 20 augustus bellen met onze loopbaanadviseurs op 0900-789 07 89 of mailen naar opleidingeninfo@davinci.nl.

Waar kan ik mijn boeken bestellen?
Het Da Vinci College biedt de mogelijkheid om rechtstreeks boeken en ander studiemateriaal te bestellen bij boekhandel Dekkers.

Hoeveel schoolgeld moet ik betalen?
Schoolgeld en wettelijk cursusgeld zijn te vinden onder de knop kosten.

Hoe kan ik studiefinanciering en/of studentenreisproduct aanvragen?
Als je studiefinanciering of een studentreisproduct wilt aanvragen, moet je dat doen bij www.duo.nl. Voor ouders die moeten rondkomen van een minimuminkomen kan de Stichting Leergeld www.leergeld.nl bijdrage in de kosten van school. Klik voor meer informatie op onderstaande buttons.

Ik ben jonger dan 18 jaar Ik ben 18 jaar of ouder

Wat zijn de vakantieperioden voor volgend schooljaar?
De vakantiedata vind je onder vakanties.

Ik heb een vraag over mijn stage/stagiaires 
Het stagebureau is vanaf 27 augustus weer bereikbaar voor studenten en stagebedrijven via bpv-eo@davinci.nl(opleidingen Economie & Ondernemerschap) of bpvGW@davinci.nl (opleidingen Gezondheidszorg & Welzijn) of secretariaattechniek@davinci.nl (Techniek & Media).