Het is vakantie en ik heb een vraag

Vragen over aanmelden

Wat moet ik doen als het digitaal aanmelden voor een opleiding niet lukt?
Als het aanmelden niet lukt, neem dan contact op met de studentenadministratie: studentenadministratie@davinci.nl of bel naar 088-657 40 30. Vanwege de zomervakantie is de studentenadministratie van 17 juli t/m 13 augustus 2017 niet bereikbaar.

Ik heb geen uitnodiging voor een intakegesprek ontvangen
Er komen heel veel aanmeldingen binnen. Het kan daarom zijn dat het verwerken van jouw aanmelding iets langer duurt. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk uit te nodigen voor een intakegesprek. 

Ik heb na mijn intakegesprek niks van het Da Vinci College gehoord
Neem contact op met de studentenadministratie via 088-657 40 30 of studentenadministratie@davinci.nl. Vanwege de zomervakantie is de studentenadministratie van 17 juli t/m 13 augustus 2017 niet bereikbaar.

Ik heb geen informatie over een kennismakingsbijeenkomst ontvangen
Niet iedere opleiding organiseert een kennismakingsbijeenkomst. Voor de zomervakantie ontvang je vanuit je opleiding wel informatie over de kennismakingsactiviteiten in de eerste lesweek na de zomervakantie.

Ik heb mijn voortgezetonderwijsdiploma niet behaald. Kan ik me dan toch aanmelden?
Ook als je geen diploma hebt behaald, hebben we mogelijkheden om jou een opleiding aan te bieden. Wij adviseren je graag over je mogelijkheden. Voor advies kun je vanaf 21 augustus bellen met 0900-789 07 89 of stuur een mail naar opleidingeninfo@davinci.nl.

Ik wil me nog aanmelden voor een opleiding, kan dat?
Zeker! Je weet al welke opleiding je wilt volgen? Ga dan direct naar de aanmeldpagina. Weet je het nog niet? Ga dan naar contact en service, daar kun je kiezen voor informatie over opleidingen.

 

Vragen over het nieuwe schooljaar

Wanneer is mijn eerste lesdag en waar moet ik dan zijn?
Je hebt een brief ontvangen waarin staat wanneer we je op school verwachten. Als je de brief niet hebt ontvangen, bel dan vanaf 21 augustus met 088-657 40 30 of stuur een e-mail naar studentenadministratie@davinci.nl.

Waar kan ik mijn rooster vinden?
Aan de roosters wordt nog gewerkt. De roosters worden aan het eind van de zomervakantie gepubliceerd via deze website. Klik bovenaan de pagina op roosters en met behulp van je klascode kun je zien hoe je rooster eruitziet.

Hoe kom ik erachter of ik echt in de opleiding van mijn keuze ben geplaatst?
De naam van de opleiding vind je terug op de Onderwijsovereenkomst die je hebt gekregen. Het kan zijn dat je de brief voorwaardelijke plaatsing nog niet hebt ontvangen Als je die niet hebt ontvangen, bel dan met 088-657 40 30 of stuur een mail naar studentenadministratie@davinci.nl

Kan ik een afspraak maken voor opleidingsadvies?
Voor opleidingsadvies kun je vanaf 21 augustus bellen met 0900-789 07 89. Je kunt ook mailen naar opleidinginfo@davinci.nl.

Waar kan ik mijn boeken bestellen?
Het Da Vinci College biedt de mogelijkheid om rechtstreeks boeken te bestellen bij boekhandel Dekkers.

Hoeveel schoolgeld moet ik betalen?
Schoolgeld en wettelijk cursusgeld zijn te vinden onder de knop kosten.

Hoe kan ik studiefinanciering en/of studentenreisproduct aanvragen?
Als je studiefinanciering of een studentreisproduct wilt aanvragen, moet je dat doen bij www.duo.nl. Voor ouders die moeten rondkomen van een minimuminkomen kan de Stichting Leergeld www.leergeld.nl bijdrage in de kosten van school. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Ik ben jonger dan 18 jaar Ik ben 18 jaar of ouder

Wat zijn de vakantieperioden voor volgend schooljaar?
Als je wilt weten wanneer studenten vakantie hebben, kijk dan bij vakanties. Je ziet dan het volledige overzicht.

Ik heb een vraag over mijn stage/stagiaires
Het stagebureau is vanaf 21 augustus weer bereikbaar voor studenten en stagebedrijven via bpv-eo@davinci.nl (opleidingen Economie & Ondernemerschap) of bpvGW@davinci.nl (opleidingen Gezondheidszorg & Welzijn).

Voor alle overige vragen klik je hier.

Bel ons Mail ons