Herinnering De lift op de Mollenburgseweg

In e-zine 2 stond een bericht over de buiten gebruik name van de lift op de Mollenburgseweg. Volgende week is het zover.

De lift op de MBW is aan vervanging toe. Graag hadden wij gezien dat de lift in de zomervakantie zou zijn vervangen maar helaas kon de leverancier de nieuwe lift niet op tijd aanleveren. De lift wordt vervangen in de periode van 13 oktober tot en met 31 oktober a.s

Dit is week 42, 43 en 44. In week 43 is de herfstvakantie.  De operatie vergt echter iets meer tijd dan een week. De voorbereidende werkzaamheden vinden plaats in de week voor de herfstvakantie. In de herfstvakantie vindt het meest ingrijpende werk plaats en de week daarna zal er nog wat afgewerkt worden.

Het is van belang dat de docenten aangeven of er lessen worden aangeboden aan studenten, die minder valide zijn, zodat indien nodig de lessen verplaatst kunnen worden naar de begane grond. Dit melden bij Arie van Tiggelen. Ook docenten, die door het uitvallen van de lift ernstige hinder ondervinden, graag aan Arie van Tiggelen doorgeven. 

Bel ons Mail ons