Da Vinci Projecten

Bedrijven, instellingen, particulieren en gemeentes, die willen samenwerken met het onderwijs, kunnen terecht bij Da Vinci Projecten. Da Vinci Projecten vervult de makelaarsrol tussen externe partners en het onderwijs en zorgt dat uw vraag bij de juiste persoon en opleiding terechtkomt.
Da Vinci Projecten wordt gerund door Mandy van der Linden, Nina van Hoof en ondersteund door Yaren Balci.

Duurzame, structurele samenwerking

Da Vinci Projecten streeft naar het realiseren van duurzame, structurele samenwerking met externe partners en het onderwijs. Wij ondersteunen bij het vormgeven van zo’n samenwerking. Inmiddels zijn er al vele succesvolle samenwerkingen aangegaan met bedrijven en organisaties uit de regio.

Heeft u een praktijkvraag waarbij u studenten denkt te kunnen inzetten?

PRAKTIJKVRAAG VERZENDEN


Meer informatie over de mogelijkheden, onze werkwijze en onze spelregels leest u hier. Voorbeelden van projecten vindt u hier.

Contact

Telefoon: 088 657 25 25
E-mail: davinciprojecten@davinci.nl


Let op! 

Vanwege de maatregelen voor het onderwijs vanwege corona, om verspreiding van het virus zoveel als mogelijk te beperken, vindt er dit moment slechts beperkt fysiek onderwijs plaats bij het Da Vinci College. Ook de lopende projecten zullen in deze tijd on hold worden gezet of in aangepaste vorm plaats vinden. Alle externe bedrijven die een project bij Davinci hebben lopen, zijn hierover inmiddels geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

Heeft u een praktijkvraag waarbij u studenten denkt te kunnen inzetten? Dan kunt u zich nog steeds gewoon aanmelden bij ons, we zullen dan contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.