Da Vinci Projecten

Bedrijven, instellingen, particulieren en gemeentes, die willen samenwerken met het onderwijs, kunnen terecht bij Da Vinci Projecten. Dit projectenbureau wordt bemenst door Mandy van der Linden en Nina van Hoof in Dordrecht en door Arie van Tiggelen in Gorinchem. Wij vervullen de makelaarsrol tussen externe partners en het onderwijs en zorgen dat uw vraag bij de juiste persoon en opleiding terechtkomt.

Duurzame, structurele samenwerking

Da Vinci Projecten streeft naar het realiseren van duurzame, structurele samenwerking met externe partners en het onderwijs. Wij ondersteunen bij het vormgeven van zo’n samenwerking. Inmiddels zijn er al vele succesvolle samenwerkingen aangegaan met bedrijven en organisaties uit de regio.

Heeft u een praktijkvraag waarbij u studenten denkt te kunnen inzetten?

PRAKTIJKVRAAG VERZENDEN


Meer informatie over de mogelijkheden, onze werkwijze en onze spelregels leest hier. Hier vindt u voorbeelden van projecten.

Contact

Da Vinci Projecten is gevestigd op de vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, 3312 KW, Dordrecht.
Telefoon: 088 657 25 25
E-mail: davinciprojecten@davinci.nl


Let op! 

Op zondag 15 maart heeft het Ministerie van Onderwijs aanvullende maatregelen aangekondigd met als doel de verspreiding van het coronavirus zo veel als mogelijk te beperken. Dit betekent dat er vanaf maandag 16 maart slechts beperkt fysiek onderwijs plaatsvindt bij het Da Vinci College. Ook de lopende projecten zullen de komende tijd on hold worden gezet of in aangepaste vorm plaats vinden. Alle externe bedrijven die een project bij Davinci hebben lopen, zijn hierover inmiddels geïnformeerd. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

Heeft u een praktijkvraag waarbij u studenten denkt te kunnen inzetten? Dan kunt u zich nog steeds gewoon aanmelden bij ons, we zullen dan contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.