Excellentie programma

Bij het Da Vinci College kun je het beste uit jezelf halen. Je hebt de mogelijkheid om excellent te zijn. Naast de reguliere opleidingen zijn er ook programma’s waar je andere talenten kunt ontwikkelen en excellentie zichtbaar kunt maken. Meld je aan voor het ambassadeurproject, doe mee met een vakwedstrijd in jouw sector, ga op internationale stage of werk mee aan creatieve en innovatieve projecten.

Da Vinci studentambassadeurs

Da Vinci studentambassadeurs

Op het Da Vinci College stimuleren wij onze studenten het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor hebben wij een excellentiebeleid opgesteld. Je inzetten als ambassadeur is één van de onderdelen van dit beleid: toekomstige studenten en hun ouders vertellen over je opleiding en de school en tegelijkertijd werken aan je eigen presentatie en promotie!

Meld je aan

Vakwedstrijden

Vakwedstrijden

Da Vinci College biedt jou als student de mogelijkheid te excelleren. Deelnemen aan een vakwedstrijd is daar de uitgelezen manier voor. Je werkt onder druk en samen met een team, wat je de kans geeft beter te worden in je vak. Da Vinci College steekt veel energie in deelname aan vakwedstrijden, waarvan Skills Heroes er één is.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Tijdens een stage in het buitenland verbreed je je opleidings- en werkervaring, maak je kennis met een andere cultuur en leer je op eigen benen staan. Met een internationale stage-ervaring op zak vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk!
 

Verdiepen/verbreden van je studie

Verdiepen/verbreden van je studie

Ben jij iemand die graag verder kijkt dan binnen de kaders van je opleiding? Speciaal voor die studenten hebben we een ideeën- en inspiratiepunt, waar we  nieuwe leerervaringen en interessante ontmoetingen organiseren.

Topsport bij het Da Vinci College

Topsport bij het Da Vinci College

Op het Da Vinci College kun je topsport combineren met een studie. We adviseren graag over welke opleidingen het best te combineren zijn met topsport. Daarnaast denken we mee over een flexibel onderwijsprogramma, waarbij er zo veel mogelijk rekening gehouden wordt met de trainingen en wedstrijden. De topsportcoördinator bij het Da Vinci College is Karin van der Sluis. Samen met jou zoekt zij naar de juiste balans en begeleiding. 

Bel ons Mail ons
Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.