Even voorstellen >> Willianne Groenendijk

Willianne Groenendijk

Opleiding:
Doktersassistent.                                      

Wat vind je belangrijk/leuk aan deelnemen aan Skills Heroes?

Ik ga de uitdaging aan door mee te doen aan Skills Heroes 2019-2020. Dit is ontzettend leuk, omdat je er heel veel van leert en het is een geweldige ervaring! Ik zie dit als een kans om mij verder te ontwikkelen en meer te leren. We werken er hard aan om straks op de wedstrijd door te gaan naar de finale!! Al is ons motto wel: meedoen is belangrijker dan winnen!

Wat wil je graag worden?

Na de opleiding doktersassistent hoop ik aan het werk te gaan als doktersassistent. Als meer dan 5 jaar is dit mijn grote droom. Ik zou het liefst bij een huisarts willen werken. Dit, omdat het werk bij een huisarts heel afwisselend en uitdagend is. 

Wat is je droom?

Wat mij heel tof lijkt is op een later moment aan het werk te gaan op de huisartsenpost of de spoedeisende hulp, wel als doktersassistente. Dit is echt een droom van mij. Je maakt dan hele heftige dingen mee, maar het geeft ook voldoening als je op de juiste manier hebt kunnen handelen. Ze zeggen weleens: dromen zijn bedrog. Toch hoop ik dat deze droom uitkomt. Ook al duurt dat misschien nog wel een paar jaar (want eerst werkervaring opdoen bij een huisarts).